Můžete mi někdo napsat, jestli lze vícesekční disk přehrávat na CD přehrávačích nebo například na věži ? Mohl bych si to sám vyzkoušet, ale proč se nezeptat. Že jo Díky, Petr
Co znamená "vícesekční"? CD EXTRA (audio+data) nebo CDA pálené v režimu track-at-once? Pokud je řeč o formátu cd audio, pak se obvykle pálí v režimu DAO a musí být uzavřené. Jsou ale i stolní CD playery, které umějí přehrát neuzavřený disk v režimu TAO. To se ale musí zkusit, nejlíp přes CDRW...
Jeden můj vypalovací SW poskytuje volbu vytvoření vícesekčního CD. To znamená (myslím, jako amatér), že lze na něj postupně vypalovat hudba, asi bez uzavírací stopy. Vypálím nějaké písničky, v další sekci později přidám další písničky. Ještě jsem to nikdy nedělal.
to ti normalni prehravac nesezere. jak pise pelf, musi byt uzavrene ve formatu cd-da (pcm wav 44.1/16). jestli potrebujes menit obsah na disku, je nejlepsi pouzivat prepisovatelne a znovu vypalit vzdy cely obsah (uzavreneho) cd, teda jestli ti rw vubec precte prehravac.