Virus|PowerCore vs Virus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Virus|PowerCore vs Virus

Příspěvek od shafa » 11 úno 2006 17:41

Najde se tady někdo, kdo měl tu možnost porovnat realnýho Viruse s SW verzi pro Powercore? Planuji PWC koupit a tahlo me celkem zajima. Diky

Hawkens

Příspěvek od Hawkens » 20 úno 2006 08:49

Ja som to neporovnaval, ale vo vnutri PowerCore su presne tie iste Motorola cipy ako vo vnutri hw virusu a bolo mi povedane ze aj engine aj sound je totalne identicky.

Jedina nevyhoda / odlisnost PowerCore verzie je iste odmedzenie polyfonie v tej zakladnej, nepriplatkovej verzii.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 20 úno 2006 10:18

co sem tak slysel tak je to to sanmy, akorat ze se jedna o verzi totoznou s B-ckem, ktery uz ma svoje leta a zvukove je sice furt super, ale v dnesni dobe uz neni zas tak super, omezeni polyfonie je dalsi vec, nevim kolik ten plugin stoji, ale realnou krabici virus B koupis za deset-dvanact litru, jinak sem slysel ze virus pod poco strasne zere a moc dalsiho toho na tom uz pak nespustis, trochu drahej virus myslim, ale je to jenom muj nazor, nic vic
jo a na softu si moc nezakroutis, hardwer je hardwer :lol: kamos ted koupil B-cko klavesovy asi za 15 litru !!!

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 20 úno 2006 13:14

To neural: kamos ted koupil B-cko klavesovy asi za 15 litru !!!

tak to měl tedy fakt štěstí. Protože já na eBay Viruse B (bez klávesnice) 2 měsíce sledoval a sehnal jsem ho za 15 tisíc a asi z osmi jiných kusů nejlevnější koupě. Ale musím říct, nelituju toho. Je to super nástroj.

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 20 úno 2006 13:23

taky si myslim, ze je to spis "nahodna" koupe - B-cko desktop je stale prumerne okolo treba 15-18 tisic na eBay

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 20 úno 2006 14:51

Neural_I píše:co sem tak slysel tak je to to sanmy, akorat ze se jedna o verzi totoznou s B-ckem, ktery uz ma svoje leta a zvukove je sice furt super, ale v dnesni dobe uz neni zas tak super, omezeni polyfonie je dalsi vec, nevim kolik ten plugin stoji, ale realnou krabici virus B koupis za deset-dvanact litru, jinak sem slysel ze virus pod poco strasne zere a moc dalsiho toho na tom uz pak nespustis, trochu drahej virus myslim, ale je to jenom muj nazor, nic vic
jo a na softu si moc nezakroutis, hardwer je hardwer :lol: kamos ted koupil B-cko klavesovy asi za 15 litru !!!
no ja koupil za 21K bcko .. bude se vam to zdat asi jako drahy.. ale zase je uplne v super stavu.. zadny skrabance ani nic podobnyho :)

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 20 úno 2006 16:10

No když jsme u toho, já ho koupil s bočnicemi do racku a chybí mi ty dřevěné, nenašel by se tu někdo, od koho bych si mohl bočnice obkreslit, ofotit a tak? Teď mi bude jeden truhlář dělat bočnice na Juno60 tak bych to vzal jedním šmahem. :lol: Jste tu někdo z Prahy?

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 20 úno 2006 17:18

Ondrash: kamos z kapely zas schani ty bocnice :wink: ale on ma cecko takze nejsou uplne dreveny

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 20 úno 2006 21:18

TOM-Thak píše: no ja koupil za 21K bcko .. bude se vam to zdat asi jako drahy.. ale zase je uplne v super stavu.. zadny skrabance ani nic podobnyho :)
no tak 21 za becko bych teda nedal ani nahodou. mmj. nemate nekdo typ na TIcko? jeste porad ho nemam. k-audio jsem vyfakoval a objednal jsem si ho radsi ve vidni za 1669, ale cekaji na dodavku od access :(

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 21 úno 2006 06:55

biscuit: nedivim se ze cekaj na dodavku, podle me zmizelo to co meli nasysleno ve skladech za ten rok co protahovali vypusteni a ted to bude spatny, dlouho se bude cekat, smir se s tim a trpelivost

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 21 úno 2006 23:08

ten virus na PoCo neni az tak drahy spas .. totiz ten HW vyuzijes aj na efekty , ked virus zrovna nepotrebujes .. o VSS asi netreba hovorit ..

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 24 úno 2006 10:01

PoCo Virus je fajn... ale sezere to celej jeden chip(a je jedno jestli to je nova verze PoCo ci stara :( )

Odpovědět