Virus TI - multi rezim

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
NAB
Příspěvky: 39
Registrován: 02 led 2007 15:02

Virus TI - multi rezim

Příspěvek od NAB » 03 pro 2009 10:44

Zdravim hudebni maniaky :-)

Potreboval bych poradit jak se na Virusoj nastavuje Multi rezim.

Kdyz s nim pracuji tak je v podstate zaply jak multi, tak i single rezim (sviti obe kontrolky zaroven). Kdyz zmacknu jedno nebo druhe tak se nic nedeje ...
Ke compu jsem pripojen pres USB.

Ma otazka zni jak mohu nastavit multi rezim, abych mohl real time vrstvit zvuky na sebe. Zvlada to USB pripojeni? A jak to mohu nastavit?

Diky za odpoved.

Martin

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Virus TI - multi rezim

Příspěvek od biscuit » 03 pro 2009 11:06

multi rezim nebezi pres usb a signalizovan je rozsvicenim ledky multi. kdyz sviti obe, je to myslim vsti mod - tedy mod kdy vira ovladas pres plugin rozhrani

Uživatelský avatar
roocza
Příspěvky: 189
Registrován: 12 črc 2008 22:18

Re: Virus TI - multi rezim

Příspěvek od roocza » 03 pro 2009 12:26

kdyz fungujes pres Virus Control, virus uz vpodstate je v multirezimu... funguje to jako jakykoliv jiny vsti s vic vystupama... staci nahazet do partu presety, nastavit midi kanaly a muzes vrstvit jak o zivot

NAB
Příspěvky: 39
Registrován: 02 led 2007 15:02

Re: Virus TI - multi rezim

Příspěvek od NAB » 03 pro 2009 16:21

roocza píše:kdyz fungujes pres Virus Control, virus uz vpodstate je v multirezimu... funguje to jako jakykoliv jiny vsti s vic vystupama... staci nahazet do partu presety, nastavit midi kanaly a muzes vrstvit jak o zivot
...aha to jsem tak trochu tusil.

Otazka tedy zni, jak si na virusu priradim preset k danymu kanalu?

Uživatelský avatar
roocza
Příspěvky: 189
Registrován: 12 črc 2008 22:18

Re: Virus TI - multi rezim

Příspěvek od roocza » 03 pro 2009 17:55

nevim sice v jakym delas daw, ale je to vicemene vsude stejny
cisla partu ve Virus Controlu jsou shodny s cislama midi kanalu... aby to fungovalo, staci nastavit stejnej midi port jak u VC, tak u midi I/O... na midi I/O pak zvolis kanal(part) (1-16)

Uživatelský avatar
roocza
Příspěvky: 189
Registrován: 12 črc 2008 22:18

Re: Virus TI - multi rezim

Příspěvek od roocza » 03 pro 2009 17:59

... jinak tohle maj docela pekne udelany v tech jejich tutorial zdrojacich

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Virus TI - multi rezim

Příspěvek od biscuit » 03 pro 2009 19:04

martine martine.. takovej krasnej stroj a tak pitomy otazky :-D na to snad nemusi bejt ani zadnej manual.. koukej se pochlapit 8)

NAB
Příspěvky: 39
Registrován: 02 led 2007 15:02

Re: Virus TI - multi rezim

Příspěvek od NAB » 04 pro 2009 11:28

Diky za rady, uz to jede!

Stroj je to supr, mam ho 2 dny takze jsem zatim virus - looser ;-)

diky

M.

Odpovědět