Virus Ti OS problémy

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Virus Ti OS problémy

Příspěvek od Poklop » 03 dub 2009 09:34

Zdarec, máte někdo zkušenosti s OS 3.0 nebo s tím novějším, co už Access vydal? Mně si OS 3.0 nepamatoval nastavení v Cubase. Zapomínalo to nastavení výstupů a možná jiný věci.
Tak se trochu bojím nainstalovat tu novou verzi.

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 03 dub 2009 11:15

Že by to nikdo ještě nezkusil? :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 03 dub 2009 12:03

take problemy som nemal ale mne sa (na snowe) sekal dost synth engine a vzdy som potom musel restartnut cubase aj snow ..

ten update 3.0.1 uz to dost vylepsil, naposledny ked som s tym robil tak sa mi to asi za 2 hodiny seklo len 1x ...

ale blbe je ze je to stale BETA verzia ten OS3 takze stale je to potencialne bugove.. cize pre naozaj stabilnu pracu by som ostal zatial pri 2.73 verzii ..

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 03 dub 2009 12:29

Jojo, já jedu na verzi 2.7.5 a to funguje jak víno.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 03 dub 2009 12:32

jo tu som mal na mysli.. proste posledna pred 3.0

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 03 dub 2009 12:45

Mno, jestli někdo vyzkouší, tak by mohl dát sem svoje zkušenosti. Ten novej systém vypadá dobře, ale stabilita je důležitější ... :-(

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Virus Ti OS problémy

Příspěvek od dendy » 12 kvě 2009 11:47

Nova verzia TI OS 3 ....

http://www.virus.info/downloadvirusos.php4

"The latest Release version is OS 3.0.1.15, the latest Public Beta version is 3.0.2.0"

.

Odpovědět