Virus TI problemy
Virus TI problemy
Zdarec, Virus je super vecicka, ale diky vetsi slozitosti ohledne integrace jsem narazil na par problemu, ktere jsem uz vyresil.
Nyni mam jeden, kterej mi prijde divnej.
Virus mi nevysila MIDI CC do stopy. Ve Virus Control editoru jde nastavit cokoliv, aby to pak vysilalo do automatizace, ale to se mi moc nelibi, protoze v Cubase je tahle stopa jinde nez ta, na ktery jsou noty.
Nevite nekdo jak zprovoznit, aby mi jakejkoliv potak vysilal MIDI CC pres to USB? respective, abych nemusel definovat kterej potak a neslo to jen pomoci Virus control.
Jinymi slovy aby jakejkoliv potak vysilal a kdyz zapnu record, aby se nahral.
Nyni mam jeden, kterej mi prijde divnej.
Virus mi nevysila MIDI CC do stopy. Ve Virus Control editoru jde nastavit cokoliv, aby to pak vysilalo do automatizace, ale to se mi moc nelibi, protoze v Cubase je tahle stopa jinde nez ta, na ktery jsou noty.
Nevite nekdo jak zprovoznit, aby mi jakejkoliv potak vysilal MIDI CC pres to USB? respective, abych nemusel definovat kterej potak a neslo to jen pomoci Virus control.
Jinymi slovy aby jakejkoliv potak vysilal a kdyz zapnu record, aby se nahral.
ok, zkus prosim.
TI interface musis mit loadnuty, jinak by nefungovaly USB audio vystupy.
Mno synth ma mimo jiné kouzlo v kroucení s čudlíkama a tohle mi prijde nejaky divný
Dost omezující.
input mam ALL MIDI INPUT, to by se TI synth snad projevil ... jeste pro jistotu kusim, nicmene by to bylo divný, to by zas nešlo na nej hrát (master keyboard), kdyby byl natvrdo jen Vsynth.
mam tam to all midi a tim padem to bere input z cehokoliv.
TI proste nevysila vubec MIDI data.
TI interface musis mit loadnuty, jinak by nefungovaly USB audio vystupy.
Mno synth ma mimo jiné kouzlo v kroucení s čudlíkama a tohle mi prijde nejaky divný

input mam ALL MIDI INPUT, to by se TI synth snad projevil ... jeste pro jistotu kusim, nicmene by to bylo divný, to by zas nešlo na nej hrát (master keyboard), kdyby byl natvrdo jen Vsynth.
mam tam to all midi a tim padem to bere input z cehokoliv.
TI proste nevysila vubec MIDI data.
dendy: presne tak.
Virus control je koncipovanej tak, ze vysila automatizaci (u Cubase) do tracku, kterej odpovida audio USB vystupu, coz je jinej track, nez ten, kde jsou noty.
Nicmene Virus je HW masina a umi vysilat midi CC, takze by se mely zapsat do MIDI stopy a tim padem je clovek vidi spolecne s notama v jednom tracku.
Virus control je koncipovanej tak, ze vysila automatizaci (u Cubase) do tracku, kterej odpovida audio USB vystupu, coz je jinej track, nez ten, kde jsou noty.
Nicmene Virus je HW masina a umi vysilat midi CC, takze by se mely zapsat do MIDI stopy a tim padem je clovek vidi spolecne s notama v jednom tracku.
no vyskusal som to prave a je to tak ako som ocakaval.. ked mas loadnuty TI interface, tak virus ma disablovane porty Virus TI SYNTH .. takze nevysiela ani neprijima na nich MIDI .. ked vypnes TI interface, tak prijima/vysiela ...
takze mozes pouzovat len BUD TI interface ALEBO TI SYNTH in/out port ...
samozrejme TI MIDI IN/OUT funguje vzdy, ale to je vlastne len ked chces cez vajrusacky midi in/out pripojit dalsi extgerny hw synth ...
takze mozes pouzovat len BUD TI interface ALEBO TI SYNTH in/out port ...
samozrejme TI MIDI IN/OUT funguje vzdy, ale to je vlastne len ked chces cez vajrusacky midi in/out pripojit dalsi extgerny hw synth ...
- MonkeyFighter
hele poklope, ale ja si vybavuju, ze jsem nahraval kdysi nejaky arpegia a samozrejme v usb modu. takze kdyz sel mid s notama z arpegia, tak musej jit i jiny midi veci, ne?
edit: ale ted koukam do configu vira a tam je arp note send - on/off, tak to mozna umi poslat jen ty noty.. fakt nevim
jestli umis aspon trosku anglicky, tak zkus www.virusti.com
edit: ale ted koukam do configu vira a tam je arp note send - on/off, tak to mozna umi poslat jen ty noty.. fakt nevim
jestli umis aspon trosku anglicky, tak zkus www.virusti.com