ja si myslim ze to bude rovnako ako pri notebookoch... vacsinu casu uz rok mam notebook v nabijacke a zatial nepozorujem nejake znizenie kapacity baterie... detto iphone davam na noc do nabijacky a stale drzi rovnako po roku...
dendy: no len prave pri notebookoch som sa stretol so skusenostou, ze ked bol notas pichnuty v sieti s vlozenou baterkou, kapacita sa znizovala. zalezi ale
snad aj na tom, podla coho to ti skusenostami opradeni porovnavali
no macbooka mam vyse roka a drzi skoro rovnako ako ked bol novy... predtym som mal asus, predtym msi, a zase asus - kazdy z nich cca 2 roky - a nikdy som si nevsimol neja vyrazne zhorsenie kapacity baterky a pritom som ich vzdy mal vacsinu casu v zasuvke
asus eeepc co mam asi 2 roky mam posledneho tristvrteroka skoro nepretrzite v zasuvke (zapinam ho len velmi malo) a stale drzi 3:15 .... ked bol novy drzal cca 3:30-3:45
Ja mam macbook pro a taham ho porad sem a tam zapojuju a vypojuju z nabijecky, z puvodnich az 5ti hodin ted vydrzi s internetem cca 3,5, ale to je si myslim stejne dobry vykon.. staci se podivat, co vydrzi DELL po ani ne roce je v nem baterka na vyhozeni..
Ja si myslim, ze Apple ma vydrz svych zarizeni hodne vychytanou.
tak som len pre skusku rano 9:48 vytiahol macbooka z nabijacky .. nechal som ho zapnuty (si vypnutym screen saverom) s displejom nastavenym cca na 75% jasu (tak to mam bezne pri robote) .. a teraz (16:09) mi vyhodil 'your battery is low' to je po vyse roku toho co ho mam vacsinu dna suvisle v nabijacke ...
co kleslo ? mna prave prekvapilo ze stale drzi tak dlho pri tejto urovni jasu displeja (a zo zapnutym wifi a este hodinu z toho som mal pripjeny externy usb disk a bezala mi zaloha) mi, ked bol novy, vydrzal skoro rovnako (ak sa dobre pamatam)...
Tak to mate asi nejaky silenjsi baterky ja mam este ten unibody 15" s 2,5 Core 2 Duo, co se prodaval jeste s Leopardem s upgradem na Snow. Jak rikam .. kdyz mam zaplej skajp, internet, tak tak kolem tech 3,5-4hodinky. Kdyz byl novej tak 5,5hodiny, ale 8,5hodiny nevydrzel nikdy ani nahodou.
imho too je zaujmava tema takze si zasluzi samostatny thread....
zaujimali by ma nejake relevantne podlozene fakty o tom ako najlepsie zaobchadzat s baterkou aby vydrzala a tiez akomje to s tym nabijanim a prebijanim... ocividne tu mame proichodne skusenosti ale kde je naozaj pravda ?
co sa tyka vydrze baterky - jednoznacne najviac sa da usetit na jase displeja a wifi raz mi vypadol prud a potreboval som dokoncit dolezitu robotu - tak som vypol wifi a jas som stiahol na znesitelne minimum - a ozaj sa mi ho podarilo udrzat pri zivote dlhsie asi o tristvrte hodiny oproti "beznej" prevadzke s wifi a normal vyhulenym displejom ako mam vo zvyku