Ahoj,
za kolik je prodejný Waldorf microQ? Jeden bych měl, nechci na něm vydělat, ale zase ho neprodat za 50 Kč.
P.
Waldorf microQ (full verze) - za kolik?
Re: Waldorf microQ (full verze) - za kolik?
Neco kolem 7-8. Co to znamena Full? Ty mas 75hlasu?
Pokud ano tak to mam o nej vazny zajem

mQ neni nastroj na 75 hlasu, mam 25hlasou verzi a nikdy se mi nestalo ze by hlasy nestacily, pouzivam ho spis na okoreneni, neni to hlavni drzak skladby
fakt je ze se bude dneska spatne prodavat, leda nekomu kdo oceni pomerne nenapodobitelnej charakter waldorfowskyho zvuku, urcite bude cena pod deset
fakt je ze se bude dneska spatne prodavat, leda nekomu kdo oceni pomerne nenapodobitelnej charakter waldorfowskyho zvuku, urcite bude cena pod deset
Tak koukej pane.. http://cgi.ebay.de/Waldorf-Micro-Q-Omeg ... dZViewItemNeural_I píše:mQ neni nastroj na 75 hlasu, mam 25hlasou verzi a nikdy se mi nestalo ze by hlasy nestacily, pouzivam ho spis na okoreneni, neni to hlavni drzak skladby
kdyz nekdo napise full tak full je 75 hlasu.
na thomanovi idu waldorf microq, new po 400 eur, kamosovi ma akurvat kazdym dnom dorazit..
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket
Re: Waldorf microQ (full verze) - za kolik?
Jestli máš zájem, dohodneme se skrze PM.kora píše:Neco kolem 7-8. Co to znamena Full? Ty mas 75hlasu?