Tak, a ted babo rad ... Mam to doma na stole, ale nekolikanasobne to prekonalo vsechna varovani. Presto, ze nejsem uplny novacek - kroutic, tenhle synth je fakt mysteriozni masakr!!!
Nemam moc penez, nemam rad VA (pac si myslim, ze strasne zastaravaj a soft je rychle dozene), potrebuju neco rackovyho (protoze chci s tim nazivo hrat pres midiprevodnik na basu, jako doplnek do rockovy kapely a mam doma taky desne malo mista na masiny), miluju stary kovovy FM zvuky, ale zaroven nechci zadnou starou trosku , co nema moc moznosti atd... a hlavne jsem chtel neco ne uplne obvykleho. Nakonec jsem zvolil FS1R. Navic jsem to poridil z ebaye za velmi priznivou cenu!
Po prvnich ohledanich jsem spokojen velmi, zvuk presetu me docela nadchnul, dostalo me i to, ze se velmi mysli (specialni banka presetu) na spolupraci s kytarovym prevodnikem G50 od Yamahy. Ale uz mi zacina byt jasne, ze tohle dokonale zvladnout je fakt na roky...
Vzhledem k tomu, ze jsem pozoroval i dalsi sazejici cechy na nedavnych aukcich tohoto stroje, mozna nebudu sam, kdo bude help room potrebovat... (Manual je neuveritelne strohej)
Takze prvni dotaz: jsou vsechy parametry pristupne z HW anebo nektere jen z SW editoru (na netu se obcas neco takoveho naznacuje)? Jaky SW editor na PC je nejlepsi (na netu jich je vic, nektere z nich placene) a proc?