Yamaha FS1R konvert

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Yamaha FS1R konvert

Příspěvek od Poklop » 22 říj 2005 13:18

Ahoj všichni, nevíte někdo, jak převést zvuky z DX7 (syx) do FS1R? A vůbec, máte někdo tuhle krabičku? A nebo nemáte někdo pořádný zvuky pro techno, dance styl? Ty co tam jsou jsou příliš universální a pro mě dost nepoužitelný. Díky moc.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 říj 2005 00:32

Poklop : co tak zacat programovat ? to je na "syntakoch" to najzaujimavejsie ..

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 23 říj 2005 12:45

No jasně :-) máš pravdu, ale tu mašinku mám 3 dny a nejdřív je podle mě lepší zjistit, co se dá sehnat, aby člověk zuřivě za 5dní nenaprogramoval to, co už je :-)
No a v neposlední řadě - programování FS1R je trochu na vysokou školu :-)

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 24 říj 2005 09:56

SYX neni "format" DX? rady. SYX je format dat pro nejaky MIDI dumper. Zkus treba AWAVE STUDIO. FS1R rozumi standardnimu SYSEX formatu DX rady. Pokud nemas nastavenou filtraci v systemu (MIDI SysEx) a mas povolene prepisovani BANK, tak jenom nahraj SYX do dumperu, nastav spravny MIDI OUT (ten na kterem je FS1R) no a posli to tam. Na FS1R uvidis jak se toci kontrolka MIDI.

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 24 říj 2005 09:58

Muzes pouzit i dalsi veci na MIDI DUMP:
http://www.ucapps.de/howto_tools_syxloader_18f.html
Midi OX

atp.

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 24 říj 2005 10:17

Ahoj, díky, já jsem ale zkoušel ten sysex dostat do FS1R a vubec nereagovala (na sysex určenej pro ní reagovala...). Měl by to bejt sysex v DX7 formátu. Na netu jsem se dočetl, že auto import klasického DX formátu není v FS1R implementován. No tak já to ještě zkusim, na sysex používám Sonara, má v sobě zabudovanej Sysex managera.

Ale znovu se ještě ptám :-) Nemá někdo zajímavý zvuky přímo pro FS1R?

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 24 říj 2005 10:38

Postahoval jsem nejaky archivy pro DX7. Byl to jak .syx tak .mid A normalne jsem to "uploadoval" do FS1R. Pouzil jsem tusim pribaleny Emagic SoundDiver FS1R OEM.

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 24 říj 2005 11:44

Jasně OK, tak to musí jít, díky. SoundDivera jsem nezkoušel, zkusím.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 28 led 2008 20:18

do FS1R. Pouzil jsem tusim pribaleny Emagic SoundDiver FS1R OEM.
eGen : k FS1r sa dodaval SoundDiver OEM ?

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 29 led 2008 09:32

OEM ani ne, ale SE. SpecialEdition FS1R

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 led 2008 10:02

eGen : sakra, tak to som ja k tomu nemal.. nevedel by si to niekam hodit na ftpko ked to este mas? celkom by sa mi to zislo a zjavne to nezozeniem uz nikde...

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 29 led 2008 12:54

Kouknu doma, kdyz najdu tak poskytnu.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 led 2008 13:10

eGen : vrele dik :)

Odpovědět