YAMAHA NEWS
Re: WT11 + WX11
take robi aj akai, ewi seriu... a vraj lepsieEXCOM píše:toto sice nie je NEWS ale patri to sem... priznam sa ze som netusil ze taketo nieco existuje, ale ta expresivita prejavu tohoto controlera je velice zaujimava a dost sa mi paci.. jedna sa o masinku WT11 dnes uz zjavne v pokrocilejsiej verzi VL-7m..
a tiez ukazka, na ktoru si musi obraz spravit kazdy sam
PLAY - Yamaha WT11 + WX11
na Yamaha stranke je momentalne uvedena len verzia WX5 dychoveho MIDI controlera, ktory je tiez velmi zaujimavy...
strasne by som to chcel dakedy vyskusat, mam podozrenie ze pre mna by bolo najprirodzenejsie ovladat syntak hentym
bassline : ked plg karty neratam tak v podstate nemaju nic.. MOTIF je v podstate sampler.. aj ked XS ma dost fasa zvuk a dokaze konkurotvat kde comu si myslim.. taky klenot ako je GT od Rolandu veru nemaju..
u mna posledny syntak ktory spravili je EX5 a potom nic... AN200 tiez nepovazujem za syntak, je kontroler pre PLG kartu... ktoru mozes hodit aj do MOTIFU, CS6, S90... ale syntak v pravom slova zmysle ako GT to nie je...
este taka AN1x ale mam skor namysli rozsah syntaku akym je Roland V-Synth GT.. verim ze kuju pikle a nieco ohlasia.. vedel by som si predstavti nejaku FS100 alebo VL syntak poriadny.. aj ked taky uz je, ale zlucit ich do jedneho a spravit poriadnu masinu...
u mna posledny syntak ktory spravili je EX5 a potom nic... AN200 tiez nepovazujem za syntak, je kontroler pre PLG kartu... ktoru mozes hodit aj do MOTIFU, CS6, S90... ale syntak v pravom slova zmysle ako GT to nie je...
este taka AN1x ale mam skor namysli rozsah syntaku akym je Roland V-Synth GT.. verim ze kuju pikle a nieco ohlasia.. vedel by som si predstavti nejaku FS100 alebo VL syntak poriadny.. aj ked taky uz je, ale zlucit ich do jedneho a spravit poriadnu masinu...
bassline : zda sa mi ze v nejakom 2001 ale fakt netusim.. zacal som ich registrovat prichodom MOTIFu ale v podstate CS6 neviem ci nebola skor a ta uz ma moznost rozsirenia o PLG karty.. CS6 sa objavoval nejak tesne po EX5 ked koncila vyroba.. ale to som si tiez nie isty..
UPDATE : tak co som teraz pozeral tak CS6 za zacala v 1999 cize vtedy niekedy sa pravdepodobne zacali objavovat PLG karty...
UPDATE : tak co som teraz pozeral tak CS6 za zacala v 1999 cize vtedy niekedy sa pravdepodobne zacali objavovat PLG karty...
tankista : jo .. sluchatka by mohli byt poriesene aj lepsie .. ale mas tam normalny analogovy mix , mozes riadit uroven do pocitaca a tu co pocuvas , riadit DAW a primiesavat dalsie 2 vstupy .. mne to pripada celkom podarene .. ked bude dobra cena , davam tomu sancu na uspech .. kazdy tupon muzikant tomu bude rozumiet ..
to s tymi dvoma PLG kartami napadlo presne aj mnaasymetrix píše:Ak sa dobre pamätám, tak prvé PLG karty sa oficiálne objavili ako súčasť modulu MU100r (VL a VH). To je asi ročník 1997. Vtedy vydali aj AN1x. Vôbec by som sa nedivil, keby tá obsahovala dve PLG AN karty.

YAMAHA PM5D

Celkom prijemne introduction ku PM5D...
[url=mms://a977.v10182c.c10182.g.vm.akamaistream.net/7/977/10182/00000001/yamahacorp.download.akamai.com/10182/production/wms/proaudio/pm5d_intro_en01_500.wmv]PLAY[/url]
a tu najdete dalsie videa
http://www.yamahaproaudio.com/products/ ... clips.html
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 09 dub 2008 07:57, celkem upraveno 3 x.