Zapojení 2 x BCF 2000

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
DJ Nobody
Příspěvky: 4
Registrován: 13 led 2012 21:53

Zapojení 2 x BCF 2000

Příspěvek od DJ Nobody » 04 lis 2013 20:18

Zdravím všechny,

mám takový problém. Mám dva kontrolery BCF 2000 a už nějakou tu hodinu se je snažím zapojit a rozchodit tak aby fungovaly jako 16 kanalů v Cubase 5.1 , ale pořád se mi to nedaří. Už nevím jak dál, prosím o radu

Děkuji moc
Studio ORIGINAL http://www.facebook.com/studiooriginalpraha
CPU: 4jádro 3,3 GHz, RAM: 16 GB, Win 7 64bit, Cubase 5.1 32bit , AKG Perception 420, Presonus Tube Pre, Aphex aural exciter type-c, Akai MPK 49, M audio Delta 66, Tapco S8, 2x BCF 2000,atd

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Zapojení 2 x BCF 2000

Příspěvek od PELF » 04 lis 2013 20:54

Tohle video je sice pro Sonar, ale třeba ti trochu pomůže.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

montek
Příspěvky: 47
Registrován: 16 kvě 2007 23:01

Re: Zapojení 2 x BCF 2000

Příspěvek od montek » 04 lis 2013 21:27

Ahoj, zadej do googlu : using two bcf2000 - vyjede Ti hafl stránek .....i pro 3 BCF..
snad Ti to pomůže
K.
Roland BK-5, Presonus FireStudio,Cubase 7.5,Studio One 2,BCF2000, etc ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Zapojení 2 x BCF 2000

Příspěvek od pavlii » 04 lis 2013 21:32

Dal jsem si tu práci a prohledal místní fórum (napíšeme to furt a stále dokola..???) :-(

./post289193.html?hilit=BCF2000#p289193

P.

Uživatelský avatar
DJ Nobody
Příspěvky: 4
Registrován: 13 led 2012 21:53

Re: Zapojení 2 x BCF 2000

Příspěvek od DJ Nobody » 04 lis 2013 21:39

Díky za radu, ale podle tohohle jsem to zkoušel a nešlo mi to, už jsem konečně našel chybu, bylo to v ovladačích
Studio ORIGINAL http://www.facebook.com/studiooriginalpraha
CPU: 4jádro 3,3 GHz, RAM: 16 GB, Win 7 64bit, Cubase 5.1 32bit , AKG Perception 420, Presonus Tube Pre, Aphex aural exciter type-c, Akai MPK 49, M audio Delta 66, Tapco S8, 2x BCF 2000,atd

Uživatelský avatar
DJ Nobody
Příspěvky: 4
Registrován: 13 led 2012 21:53

Re: Zapojení 2 x BCF 2000

Příspěvek od DJ Nobody » 04 lis 2013 21:51

Jen jsem chtěl ještě reagovat na zbylé odpovědi. Našel jsem si veškeré info zde na fóru a dokonce jsem se jimi řídil, ale prostě mi to pořád nechtělo fungovat, prošel jsem i net a taky jsem tam pořád nenašel odpověď, proto jsem tu psal. Jak jsem již psal chyba byla ve špatně nainstalovaných ovladačích
Studio ORIGINAL http://www.facebook.com/studiooriginalpraha
CPU: 4jádro 3,3 GHz, RAM: 16 GB, Win 7 64bit, Cubase 5.1 32bit , AKG Perception 420, Presonus Tube Pre, Aphex aural exciter type-c, Akai MPK 49, M audio Delta 66, Tapco S8, 2x BCF 2000,atd

Odpovědět