Zásuvkový distributor na cca 25 zásuvek
Zásuvkový distributor na cca 25 zásuvek
Nevíte náhodou kde by se dala sehnat nějaká profi krabice napojená na jeden zdroj s nějakými 25-30 zásuvkami pěkně v řadách ? Rád bych tím nahradil svůj šnůrový chaos s mnoha "psy" napojenými za sebou. Snažil jsem se něčeho dobrat, zatím marně, ve zdejší specializované elektro prodejně na mě koukali jako zjara a nabízeli čtyřzásuvky s poklopy (možná na 2 míchačky ? ) 

Re: Zásuvkový distributor na cca 25 zásuvek
Nebude to uz v rozporu s vyhlaskou 50? To by pak mohl byt duvod, ze se to neda sehnat...
Vyhlášky neznám, ale co mám dělat, když mám v jedné místnosti cca 25 věcí, co potřebuju dát do elektřiny ? 6x 5 "psů" za sebou je Ok s vyhláškou ?
To asi neni:) Neco takoveho tam je, ze na jeden okruh je stanoveny maximalni pocet zasuve. Ale uz dlouho sem to necetl, tak presne nevim. Jen sem tim chtel rict, ze pokud to je proti normam, tak to nikdo nemuze prodavat..
Takovou "profi" krabici jakou chceš asi neseženeš.
Já si jí musel udělat, ( 8x dvojzásuvka vedle sebe) ale pak samozřejmě musíš hlídat co tam máš vše píchnuté.
Já si jí musel udělat, ( 8x dvojzásuvka vedle sebe) ale pak samozřejmě musíš hlídat co tam máš vše píchnuté.
toto je dobra vec ale asi by si ich musel kupit viacej.. ak zapnes okruh tak postupne zapina kazde zariadenie.. stabilizuje aj vykyv napatia

ja som inak viac zariadeni riesil tak ze som si spravil seriovy kabel a vsetky racky som mal na jednu zasuvku

ja som inak viac zariadeni riesil tak ze som si spravil seriovy kabel a vsetky racky som mal na jednu zasuvku
Ivo : a takto vyzera ten kabel, ak by si si nechal taky spravit
a takto to potom vyzera ked pozapajas moduly
A čo distribucaky do facku? To vyrába asi každý výrobca rackov. V štúdiu používame rital. Môžem odfotit.
APC dělá i psy "na výšku" (viz EXCOMův příspěvek výše; on poslal obrázky "rackových", čili "na šířku"). Máme je tady v práci, jsou vysoké prakticky jako standardní racková skříň (nebo standardní - prostě skříň cca 2m), takže obsahují zásuvek ažaž. Stejný formát konektorů jako u těch "na šířku".
P.
P.
rital (ale asi aj o statny) robi jak tie "UPS"kove zasuvky , tak bezne nase zasuvky ..
- Přílohy
-
Díky za rady, vypadá to zajímavě. Jenom v racku už nemám místo, takže bych zkusil řešení mimo rack .... ten furman asi stojí hodně ,že ? APC psi na výšku, nějaký link by nebyl ? Díky
ivo : nemas v racku v zadu miesto ? sice ja tu mam 700mm racky .. ty asi nemas take hlboke ..
ivo: ak budes mat cestu do nemecka, v kazdom OBI maju uplne bezne luxusne ALU psy s 12-18 zasuvkami, prepetovkou a moznostou pevnej montaze. znacky si nepamatam ale dost ma rozladilo ked som tieto veci na slovensku v ponuke nenasiel. nieco ako toto, ale (aj) este dlhsie
http://www.amazon.de/brennenstuhl-Steck ... 34&sr=8-49
No to vypadá super a je přesně ono ! A 18 kanálová verze taky existuje ? Nějak ji tam nemůžu najítkexik píše:inieco ako toto, ale (aj) este dlhsie