Zdvojenie rezie

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Zdvojenie rezie

Příspěvek od Pytkin »

Spekulujem trosku nad buducnostou , ako by sa dala zdvojit rezia .. Ze by sa "velka" surroundova rezia doplnila o "malu" stereo , a dalo sa v oboch robit paralelne .. niekolko problemov treba vyriesit ..

VSTUPY .. splitovat rovno mikrofony ? to je asi lepsie, lebo v kazdej rezii sa da potom riadit gain .. da sa to splitnut uz v digitale .. to je lacnejsie riesenie .. to ale znemozni v kazdej rezii ovladat gain ..

VYSTUPY ..posluch neni problem .. Musia sa dako ale zladit talkbacky a monitoring .. aby sa z oboch rezii dalo pustat do sluchatiek a rozpavat do toho ..

ZDIELANIE DAT .. toto je viac IT vec , ako studiova .. vo velkej rezii je v pocitaci velke diskove pole .. Rozumne by bolo robit nad tymi istymi datami .. Cize projekt sa zavrie v jednej rezii a otvori v druhej a da sa pokracovat .. jak ale prepojit 2 komputre inak ako cez gigabitovy ethernet .. je daco rozumnejsie ?

Kto s tym ma skusenosti ? Zaujimaju ma dake vychytavky ..

Kermitak
Moderátor

Re: Zdvojenie rezie

Příspěvek od Kermitak »

Na trojku si porid nejaky fiberovy nebo IB pole a clusterovej filesystem.

Pytkin
Moderátor

Re: Zdvojenie rezie

Příspěvek od Pytkin »

jo .. to ma napadlo vcera .. mam tam jedno FC pole , ktore nejak nevyuzivam .. ze by som mu doplnil disky a oba komputre na neho pripojil cez FC .. to by asi bolo vyrazne rozumnejsie ako ethernet ..

Odpovědět