zvukovy modul s dobrymi zvuky klaviru

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
vidas
Příspěvky: 1
Registrován: 12 led 2009 14:45

zvukovy modul s dobrymi zvuky klaviru

Příspěvek od vidas » 12 led 2009 14:48

ahojda nevite nekdo jestli existuje neco jako efekt s databankou jenom zvuku klaviru..
mam roland cx 300 a uz mi zvuk klaviru trochu vadi..existuje neco??
help..

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 12 led 2009 15:40

asi nemyslis efekt ale VST instrument. je ich cela spusta, skus nieco vygooglit, napriklad VSTi Grand Piano
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 12 led 2009 15:51

Opravil jsem topic, protoze predtim nedaval zadny smysl, ovsem ted si nejsem jisty, jestli ma tazatel na mysli hw modul, nebo sw (nebo je to jedno). Podle toho Rolanda jsem to tipoval na hw...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 12 led 2009 15:59

bola uvolnena free banka piana YAMAHA C7, banka sa da stiahnut zdarma..

tu je link, uz som to sem pridaval
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... &start=115

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 12 led 2009 16:59

EXCOM: Fuu, to je fantasticke! Nemam teraz doma ziadnu kniznicu Yamaha Grand Piana a toto sa rozhodne hodi, dik!
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 led 2009 19:27

hlavne uz to niekto skusal ? vsade sa o tom pise .. ale zatial zadne nazory ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 12 led 2009 20:37

Pytkin píše:hlavne uz to niekto skusal ? vsade sa o tom pise .. ale zatial zadne nazory ..
v Yamaha News som hodil aj ukazky z toho, tam si mozes vypocut

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 12 led 2009 21:01

je to asi vadny rar subor, stiahol som to 2x, raz cez Firefox a raz cez IE. giga subor sa neda rozbalit, a jeden sampel pre Kontakt, navyse vyzaduje si to Kontakt 3, takze nic. skoda.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 12 led 2009 21:03

Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 12 led 2009 21:05

demsky píše:je to asi vadny rar subor, stiahol som to 2x, raz cez Firefox a raz cez IE. giga subor sa neda rozbalit, a jeden sampel pre Kontakt, navyse vyzaduje si to Kontakt 3, takze nic. skoda.
ja som ztiahol a rozbalil som v pohode, aj Amorph to uz testoval.. si vyprazdni cash internetovu asi ti vzdy poskytne uz ten zly stiahnuty subor..

alebo to stiahni cez iny browser ako si tahal ten povodny co bol zly subor..

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 12 led 2009 21:17

ja to stahnul bez problemu a je to i pro kontakt 2

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 12 led 2009 21:54

tak uz sa mi to podarilo, dik za radu :) na to ze je to zadarmo je to super kniznica. trochu som prekvapeny, aky to ma linearny dozvuk, najprv som si myslel ze to je loopovane. velmi pekne to hra piano az pianissimo, ale potom je velka zmena ked zvysim dynamiku, je to trochu vacsi skok ako som predpokladal a zvuk ma kovovejsi charakter, no trochu mu chyba plnost stredov. ale asi takto zneju Yamahy, je to dost iny zvuk ako ma Boesendorfer, ci Steinway. kazdopadne dik :)

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: zvukovy modul s dobrymi zvuky klaviru

Příspěvek od boro » 27 zář 2009 13:09

Dámy,

vazne uz nepouzivate zvukove moduly so zvukom piana?
Ani na koncertoch?

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: zvukovy modul s dobrymi zvuky klaviru

Příspěvek od boro » 15 říj 2009 21:45

Mal som hruozu z toho, ze by som na koncertoch musel pouzivat zvuky vyssie uvedenych VST,
tak som si kupil starucky RealPiano Expander od GEM
http://www.af.lu.se/~fogwall/piano2.html *
o zazitky, ak nejake budu, sa bezcharakterne podelim.

*excelentny porovnavaci test

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Re: zvukovy modul s dobrymi zvuky klaviru

Příspěvek od KAYKO » 16 říj 2009 11:48

Ked si kupil ten z BA, tak s najvacsou pravdepodobnostou bol niekedy moj. Na live je za tie peniaze uzitocny, ale v studiu pokial ho xes riesit solovo, tak podla mna nic moc. Kupil som ho ako sparing partnera pre Yamahu S90, ale nepouzil som ho ani raz. Naopak na stage v kapele znel v pohode. Zda sa mi ze dost dlho pouzivali No name Real piano.

Odpovědět