112dB redline monitor

Ostatní audio software, obecná diskuse
Cyril

Příspěvek od Cyril »

To urcite, zvlast v nakym modularnim, pripadne na master hodit art teknika console... (mimochodem zacal sem ted delat v Usine a je to bomba, ten zpusob prace je fakt hodne zajimavej a extremne inspirativni, aspon pro me)

Cyril

Re: 112dB redline monitor

Příspěvek od Cyril »

Dovolim si exhumovat tohle tema - pouzivate nekdo se sluchatkama tenhle procesor (nebo nejakej jinej, pripadne hw)? Ma to opravdu smysl, nebo je to podvod? :) koukal jsem, ze HW skatule, co delaj neco podobnyho jsou pekne drahy...

listonos

Příspěvek od listonos »

Pouzival som tu trial verziu a celkom fajn to bolo. Akoze ked som to zapol tak som ten zvuk len zaregistroval ako iny, akurat ked som to potom vypol tak mi potom cisty zvuk pripadal ako vyslovene odveci ... takze to asi bude mat efekt ... akurat neviem ci to stoji za 99eur - tak do 50 by som to mozno aj kupil.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

listonos: diky za postrehy... me jde hlavne o to, jestli je tohle vazne dobra cesta a nutnost pro co nejkvalitnejsi poslech se sluchatkama, nebo je to spis blbost, ktera sice na prvni pohled vypada dobre, ale jsou naky vyrazny argumenty proti... (neco jako prehnany okouzleni enhancerama, "warmerama" apod.)

radek_p

Příspěvek od radek_p »

koketoval jsem s touhle free veci:
http://bs2b.sourceforge.net/download.html

akorat me nekolikrat nastvalo, ze jsem si to povesil na master, delal se sluchatkama a pak to zapomnel vypnout a dobu jsem delal na bednach, nez mi to doslo....
Naposledy upravil(a) radek_p dne 08 led 2011 19:18, celkem upraveno 1 x.

listonos

Příspěvek od listonos »

Ono na velkych sluchatkach (nejake AKG) to ma celkom pozitivny efekt. Na stuple do usi to vyzera akoby to len stahovalo stereo.

c9000

Příspěvek od c9000 »

odzkoušeno, je to dobrý, stahuje to stereo a ve sluchátkách to vytváři nějakej psychoakustickej efekt kterej má něco do sebe. Myslím že dobrá věcička.

Odpovědět