Addictive Drums

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Fillippos
Příspěvky: 714
Registrován: 21 zář 2010 21:52

Addictive Drums

Příspěvek od Fillippos » 02 říj 2014 21:15

Zdravím. Řeším problém. Dříve než se ale obrátím na support firmy XLN Audio, optám se zde.

Zakoupil jsem před nedávnem tenhle softík, pořídil dva packy bicích, nějaké midi packy - prostě bundle. Bohužel aplikace nefunguje. Vždy, když jí otevřu, ať už standalone nebo v rámci hostovačky (Reaper), napíše mi program, že mám špatnou ID adresu a že vypršela DEMO verze. Problém je u obou počítačů - lze provozovat na dvou mašinách. Přičemž ale na stránkách XLN audio, kde mám svůj účet je vše v pořádku - registrace, potvrzerní nákupu, ID adresy, jméno. Autorizace není v případě online nákupu vyžadována. .. Hláška taky poukazuje na to, abych zkontroloval, jestli neběží program v nějakém kompatibility modu. Neběží. Mám Windows 7 32bit. "Demo" běželo v pohodě. XLN audio podporuje Reaper. Nevíte co s tím? Díky!
Přílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (35.23 KiB) Zobrazeno 724 x

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Addictive Drums

Příspěvek od carloff » 02 říj 2014 21:54

při těchle ID autorizacích občas vadí virtuální mechanika..
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Addictive Drums

Příspěvek od Stan » 02 říj 2014 22:03

Tohle jsem nasel. Zkousel jsi to?
Just wondering. I had the same issue when I upgraded from Windows 8 to 8.1. It blew out my registration just in my XLN products. I had to remove the computer registered in the XLN. I gave it a new computer name, typed in the numbers, submitted, then the installer checked the products installed for updates and everything was good.

Tady je original.
http://forum.cakewalk.com/Solved-Addict ... 86458.aspx

Uživatelský avatar
Fillippos
Příspěvky: 714
Registrován: 21 zář 2010 21:52

Re: Addictive Drums

Příspěvek od Fillippos » 02 říj 2014 22:10

dík , kouknu na to.

Uživatelský avatar
Fillippos
Příspěvky: 714
Registrován: 21 zář 2010 21:52

Re: Addictive Drums

Příspěvek od Fillippos » 02 říj 2014 22:39

Tak jsem to zkoušel - změnil jsem na stránkách XLN na mém účtu jméno počítače, ale bohužel výsledek stejný. Všiml jsem si stejné věci, co pisatel v tom threadu - ID počítačů na webu a v záhlaví programu jsou odlišná. :o

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Addictive Drums

Příspěvek od Stan » 02 říj 2014 23:31


Uživatelský avatar
Fillippos
Příspěvky: 714
Registrován: 21 zář 2010 21:52

Re: Addictive Drums

Příspěvek od Fillippos » 02 říj 2014 23:39

Ha, díky Stane, to vypadá možná nadějně. Ani jsem netušil, že to jde. Asi jsem blbě hledal. Nicméně tuhle proceduru už nechám na zítra .. Dík.

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Addictive Drums

Příspěvek od Stan » 02 říj 2014 23:56

Tady jsem nasel jeste neco co sice primo nesouvisi ale neco by se tam dalo vydolovat pri dalsich moznych problemech. Ja to necetl dopodrobna jen jsem to projel. Jak jsem tak prosel web tak to neni ojedinely problem za posledni 2 roky.

http://www.guitarampmodeling.com/viewto ... 50&t=17649
http://forum.cockos.com/showthread.php?t=126248
Good luck

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: Addictive Drums

Příspěvek od nixx » 03 říj 2014 09:05

Napiš na support

Uživatelský avatar
Fillippos
Příspěvky: 714
Registrován: 21 zář 2010 21:52

Re: Addictive Drums

Příspěvek od Fillippos » 10 říj 2014 23:34

Napsal jsem jim, a po pár emailech mi navrhli zkusit taky kompatibilitu samotného online istalleru, který XLN využívá a ouha, byla nastavena na Visty, takže jsem to zrušil a už to jede jak má. Díkes.

Odpovědět