Algorithmix DynaMix

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Cyril

Algorithmix DynaMix

Příspěvek od Cyril »

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No, připadá mi to trochu předražené. Mimochodem ten Blue se ještě neobjevil na vyzkoušení na zkoušecích místech ? (na rozdíl od red a orange)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ivo: neobjevil. Ale ani ostatni zkouseci verze prakticky nefungujou. Predrazeny? No pokud je to dobry jako hw skatule v ty cene, tak je to laciny, protoze muzes pouzit hodne instanci...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Cyril píše:Predrazeny? No pokud je to dobry jako hw skatule v ty cene, tak je to laciny, protoze muzes pouzit hodne instanci...
no to je hezkej pohled na vec, ale ja se tomu musim smat :-) me tahle firma prijde svoji cenovou politikou uplne ujeta.

Martin

Příspěvek od Martin »

Možná nerozumím pojmu "zkoušecí místa", ale pokud ano, pak je OrangeEQ a NoiseFree ve verzi 1.3 k vyzkoušení.

Musím říct, že OrangeEQ je skvěle udělaný a výborně pracuje a na zvuku mixu se dost hezky podepíše.
Dostal mě určitě více, než když jsem kdysi zkoušel Oxford EQ.

Ale ta cena ... hrozný. To bych nedal.

Povedený, čistý a cenově přijatelný equaliser je EQ7 od SonicFlavours
http://www.inuamusic.com/sonicflavours/ ... en&p_id=51

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

biscuit píše:
Cyril píše:Predrazeny? No pokud je to dobry jako hw skatule v ty cene, tak je to laciny, protoze muzes pouzit hodne instanci...
no to je hezkej pohled na vec, ale ja se tomu musim smat :-) me tahle firma prijde svoji cenovou politikou uplne ujeta.
Proc ? O Red EQ uz nekolik lidi prohlasilo, ze jim prijde lepsi, nez jejich Weiss EQ1, kterej stoji... nejakejch 7.400 USD ? To to musi byt levny jenom proto, ze to neni ve skatuli ?

aum generator

Příspěvek od aum generator »

Cyril píše:Ivo: neobjevil. Ale ani ostatni zkouseci verze prakticky nefungujou.
?? mne red a organge fungovali ok.
jihad on riaa & soza.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Kermitak píše:
biscuit píše:
Proc ? O Red EQ uz nekolik lidi prohlasilo, ze jim prijde lepsi, nez jejich Weiss EQ1, kterej stoji... nejakejch 7.400 USD ? To to musi byt levny jenom proto, ze to neni ve skatuli ?
o to snad nejde, jestli je to skatule, nebo ne. to ze nekdo rekne, ze mu to prijde lepsi nez silene draha krabice, prece neznamena, ze ten plugin musi stat €1190? ale asi nema cenu to resit, ja stejne nejsem jejich cilova skupina a i kdybych byl, tohle bych proste za to nedal.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Jasne no, tak levnejsi by mohlo byt leccos... ;) Na druhou stranu, kdybys to prodaval ty a vedel, ze je to stejne dobry jako Weiss za petinasobek, prodaval bys to za stovku ? ;) Cilovka si to koupi tak jako tak a ostatni by to nekoupili ani za tu ctvrtinu, protoze si to muzou ukrast.

Martin

Příspěvek od Martin »

Zkoušel jsem NoiseFree 1.3 s Denoise, který mám na Powercore a dosáhl jsem obdobného výsledku.
Hádal bych se, který výsledek je lepší.

somostatná NoiseFree stojí 1490E a za to se dá pořídit celá Powercore PCI EXpress i ještě zůstane na jeden Oxford.

Myslím, že ta cena je hodně mimo!

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ja ale mluvim o ekvalizeru, ne o denoiseru (tam to klidne byt mimo muze)

Odpovědět