Algorithmix DynaMix
Možná nerozumím pojmu "zkoušecí místa", ale pokud ano, pak je OrangeEQ a NoiseFree ve verzi 1.3 k vyzkoušení.
Musím říct, že OrangeEQ je skvěle udělaný a výborně pracuje a na zvuku mixu se dost hezky podepíše.
Dostal mě určitě více, než když jsem kdysi zkoušel Oxford EQ.
Ale ta cena ... hrozný. To bych nedal.
Povedený, čistý a cenově přijatelný equaliser je EQ7 od SonicFlavours
http://www.inuamusic.com/sonicflavours/ ... en&p_id=51
Musím říct, že OrangeEQ je skvěle udělaný a výborně pracuje a na zvuku mixu se dost hezky podepíše.
Dostal mě určitě více, než když jsem kdysi zkoušel Oxford EQ.
Ale ta cena ... hrozný. To bych nedal.
Povedený, čistý a cenově přijatelný equaliser je EQ7 od SonicFlavours
http://www.inuamusic.com/sonicflavours/ ... en&p_id=51
Proc ? O Red EQ uz nekolik lidi prohlasilo, ze jim prijde lepsi, nez jejich Weiss EQ1, kterej stoji... nejakejch 7.400 USD ? To to musi byt levny jenom proto, ze to neni ve skatuli ?biscuit píše:no to je hezkej pohled na vec, ale ja se tomu musim smat :-) me tahle firma prijde svoji cenovou politikou uplne ujeta.Cyril píše:Predrazeny? No pokud je to dobry jako hw skatule v ty cene, tak je to laciny, protoze muzes pouzit hodne instanci...
-
o to snad nejde, jestli je to skatule, nebo ne. to ze nekdo rekne, ze mu to prijde lepsi nez silene draha krabice, prece neznamena, ze ten plugin musi stat €1190? ale asi nema cenu to resit, ja stejne nejsem jejich cilova skupina a i kdybych byl, tohle bych proste za to nedal.Kermitak píše:Proc ? O Red EQ uz nekolik lidi prohlasilo, ze jim prijde lepsi, nez jejich Weiss EQ1, kterej stoji... nejakejch 7.400 USD ? To to musi byt levny jenom proto, ze to neni ve skatuli ?biscuit píše:no to je hezkej pohled na vec, ale ja se tomu musim smatCyril píše:Predrazeny? No pokud je to dobry jako hw skatule v ty cene, tak je to laciny, protoze muzes pouzit hodne instanci...me tahle firma prijde svoji cenovou politikou uplne ujeta.