Audiomulch

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
tankista

Audiomulch

Příspěvek od tankista »

Pouziva nekdo Audiomulch? Jakym zpusobem? Silne stranky, slabiny, tipy, prani...

kexik

Příspěvek od kexik »

myslim ze ak chces dratkovat, dnes vedie Console, co je vraj vychytanejsie (rozhodne tak vyzera) a blazni na DIYaudio to pouzivaju ako PC dsp a tvrdia ze to ma aj moc dobry zvuk, co sa o audiomulchi povedat neda

tankista

Console

Příspěvek od tankista »

Tak o tomhle programu slysim prvne, diky za info. Ale pote, co jsem si o nem lecos precet musim rict, ze si asi uplne nerozumime. Console je, jak tomu rozumim, VST, DX atd. host (a zaroven VSTcko, coz je uzasna kombinace), podobne jako Audiomulch to neni sequencer, ale nema to vubec zadne interni instrumenty ani efekty, tak jak muzes rict, ze to ma dobry zvuk? :-)) Naopak Audiomulch mi prijde doprej prave co se tyce zvuku. Chvilku jsem si s nim doma hral, a to co z nej lezlo se mi dost libilo, hlavne to nebylo podobny nicemu, co doma mam. Asi je to jen na vygenerovani wavka, pac jinak to ma houby funkce. Ovsem zajimave by to mohlo byt v kombinaci s tou Console, pac ta prej umi hostovat i standalone aplikace a sama se pritom chovat jako VST, takze pak by sel Audiomulch pouzit i v nakym sequenceru a nemuselo by se to furt renderovat... Pouziva to nekdo takhle?

kexik

Příspěvek od kexik »

netusim... ze ma console dobry zvuk bolo myslene tak, ze ma audio engine dobry zvuk... ti audiofili tym prehanaju normalne cedecka a pouzivaju to ako vyhybku pre biampovane bedne a ako room ekvalizer. keby to mrvilo zvuk, tak im to na tych elektrostatickych bedniach za dva melony urobi svoje ;)

MMtm

Příspěvek od MMtm »

www.plogue.com - Bidule, stale ve vyvoji ale da se s tim...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

...delat co? Na co presne to pouzivas? diky

Cyril

Re: Audiomulch

Příspěvek od Cyril »

Tak uz je na svete Audiomulch 2... letmo jsem to zkousel ale nejak nevim, k cemu by mi to mohlo bejt :)

Odpovědět