Audiomulch
Audiomulch
Pouziva nekdo Audiomulch? Jakym zpusobem? Silne stranky, slabiny, tipy, prani...
Console
Tak o tomhle programu slysim prvne, diky za info. Ale pote, co jsem si o nem lecos precet musim rict, ze si asi uplne nerozumime. Console je, jak tomu rozumim, VST, DX atd. host (a zaroven VSTcko, coz je uzasna kombinace), podobne jako Audiomulch to neni sequencer, ale nema to vubec zadne interni instrumenty ani efekty, tak jak muzes rict, ze to ma dobry zvuk?
) Naopak Audiomulch mi prijde doprej prave co se tyce zvuku. Chvilku jsem si s nim doma hral, a to co z nej lezlo se mi dost libilo, hlavne to nebylo podobny nicemu, co doma mam. Asi je to jen na vygenerovani wavka, pac jinak to ma houby funkce. Ovsem zajimave by to mohlo byt v kombinaci s tou Console, pac ta prej umi hostovat i standalone aplikace a sama se pritom chovat jako VST, takze pak by sel Audiomulch pouzit i v nakym sequenceru a nemuselo by se to furt renderovat... Pouziva to nekdo takhle?

www.plogue.com - Bidule, stale ve vyvoji ale da se s tim...
Re: Audiomulch
Tak uz je na svete Audiomulch 2... letmo jsem to zkousel ale nejak nevim, k cemu by mi to mohlo bejt