Ahoj,
potřebuju nějaký program na pálení a vkládání cd textů a iscr kódů pro mac - nic jiného v daném softu dělat nechci.. Co používáte? Díky!
CD Text a ISCR MAC
Re: CD Text a ISCR MAC
HOFA CD-Burn & DDP
Sice na PC, ale zkoušel jsem to i na Macu, kde to funguje bez problémů a spousty lidí to tam používá.
Michal
Sice na PC, ale zkoušel jsem to i na Macu, kde to funguje bez problémů a spousty lidí to tam používá.
Michal
celkom fajn .. nepoznal som tento soft .. aj ceny v pohode ..
Taky se mi to právě líbilo, cena výborná (nebližší ekvivalent od Sonorisu je za 250/350EUR).Pytkin píše:celkom fajn .. nepoznal som tento soft .. aj ceny v pohode ..
Funkčně v pohodě a zatím jsem ani od známých neslyšel o reklamaci z důvodu nějaké technického problému s DDP v lisovně.
Dobrá je i možnost exportu FLAC a MP3 z hotového CD projektu s pauzami a metadaty do tagů.
Je to super doplněk k "normální" DAW (mimo Studio One Pro, které exportuje DDP nativně), pokud to člověk nedělá pořád a nevyplatil by se mu např. Soundblade, Pyramix, Sequoia atp.
Reaper sice taky umí exportovat DDP (a stojí paradoxně stejně jako Hofa), ale ty indexy se tam dávají docela komplikovaně přes normální markery se speciálními názvy a není tam možnost zpětně DDP otevřít a zkontrolovat, takže i k němu to má smysl dokoupit.
Michal
Taky pouzivam HOFA CD-Burn & DDP. Nektery veci na tom nepusobej tak robustne jak bych chtel (playback, zoom...) ma to urcitej lag, na kterej nejsem u niceho jinyho zvyklej. Ale na tech nekolik "markeru" to nestaci nikdy prilis zaprudit a kombinace prakticnosti vsech metadat/exportu usnadnuje zivot na tolik, ze neni co resit. A cena je sympaticka oproti ostatnim alternativam.
- Tranzistor
Ja pouzivam DSP-Quattro a spokojenost, cena je taky dost OK
http://www.dsp-quattro.com/dspquattro/S ... attro.html
http://www.dsp-quattro.com/dspquattro/S ... attro.html
Paráda, díky - mrknu na to.
A co takle iso image z céda - ideálně abych to céde nemusel pálit, dá se to vůbec obejít?
****už koukám, že by to měl umět HOFA - používáte to v něm?
A co takle iso image z céda - ideálně abych to céde nemusel pálit, dá se to vůbec obejít?

****už koukám, že by to měl umět HOFA - používáte to v něm?
no ved na to je ten DDP image ..
Jop, zkusil jsem demo a hned jsem ho koupil
) Díky!