dost dobra Trouba za par korun...

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poshook

dost dobra Trouba za par korun...

Příspěvek od Poshook »

http://www.soundfonts.it/?a=read&b=25

Obrázek

na soundedit celkom fajn...a ta cena

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Hmm, tak to mi prijde jako hodne slusnej modeling. Sice zni moc plastove a malo kovove, ale v tom demu s tim fakt pekne blbne a nezni to zle.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Amorph píše:Hmm, tak to mi prijde jako hodne slusnej modeling. Sice zni moc plastove a malo kovove, ale v tom demu s tim fakt pekne blbne a nezni to zle.
s dusitkom to nie je moc ono, ale bez dusitka je to za tie prachy dost fajnove. ovladacich prvkov nie je nijak vela, ale pre bezne "domace" pouzitie fakt pouzitelne :wink:

IMHO od tohto talianskeho typka pouzivam aj modeling electrickeho piana (MR Ray MK II), ktory je zdarma a je vyborny

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

jj za ty prachy bez konkurence. Mimochodem poslech jsem si i mp3 z VB3 a lepsi hammond jsem v softu asi jeste neslysel. Kam se hrabe B4.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Amorph píše:jj za ty prachy bez konkurence. Mimochodem poslech jsem si i mp3 z VB3 a lepsi hammond jsem v softu asi jeste neslysel. Kam se hrabe B4.
ten som tiez pocuval a jedine suhlas, ze tie prachy the best. sikovny klucina

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pekny, moc...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no ja pouzivam trampa i raye a fakt sem spokojenej ;) troubu poslechnu doma..

ot: prosim moderatory, aby po svym promazu alespon zanechali podpis, ja casto hledam i odpovedi na ot veci... ď

elektri

Příspěvek od elektri »

Amorph píše:jj za ty prachy bez konkurence. Mimochodem poslech jsem si i mp3 z VB3 a lepsi hammond jsem v softu asi jeste neslysel. Kam se hrabe B4.
Když měli poslední beta verzi, na otestování a vyhledání posledních chyb tak jsem zjistli, že to nejede na českých Windows, napsal jsem to emailem tvůrcům a bez odpovědi to dva dny na to vyšlo v plné verzi. Tak nevím jestli to opravili.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

jsem jediny, kteremu poslech evokuje predstavu haliny obrowske na modni prehlidce wonderbra?

Odpovědět