Drumagog-občas přeskakuje sampl

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
fikus
Příspěvky: 105
Registrován: 27 črc 2014 14:05

Drumagog-občas přeskakuje sampl

Příspěvek od fikus » 17 led 2015 14:37

Zdravim,
Občas využiju drumagog přímo zavěšený na audio stopě na kopák nebo virbl.
Ale občas mi při úderu"nejčastěji u virblu"sampl jakoby poposkočí...jak to říci...jako by se tam na ten jeden úder natlačí dva samply v nějaké milisekundě.A zní to fakt na prd!
Nejblbější je že při přehrávání materiálu to většinou nedělá a je to slyšet až na vyrenderovanym treku.Je to třeba jeden-dva problematický úder za song.Tak že to renderuju ještě jednou-dvakrát a pak už je to ok.
Ale je to takový modlení jak to tentokrát dopadne... :roll:

Myslel jsem si že to může bejt slabším pc ,ale co mam novej stroj je to krapet mín časté,ale stále se to děje.

Nastavení Drumagogu jsem procházel snad stokrát,ale stále tentýž problém.

Dělám ted v Reaperu,ale dříve v Sonaru to dělalo taky,tak že DAW jakožto viníka vylučuju

PS:nebo to je normální?Žádnej soft nemůže bejt dokonalej... :lol:

rastis
Příspěvky: 2882
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: Drumagog-občas přeskakuje sampl

Příspěvek od rastis » 17 led 2015 17:47

poznam, obcas sa to stane. vsimol som si, ze hlavne vtedy, ked bubenik dal kopak nejak nesikovne, ze to malo rozplizlejsi attack, tak drumagog to chape, ze treba dat dva sample tesne po sebe. nastavenie mi nepomohlo nikdy ziadne, vzdy len vypocut poctivo samostatnu stopu a pripadne chyby poopravovat.

inak drumagog ani nepouzivam online zaveseny, lebo je pazravy. vzdy si ho vyexportujem.

Uživatelský avatar
fikus
Příspěvky: 105
Registrován: 27 črc 2014 14:05

Re: Drumagog-občas přeskakuje sampl

Příspěvek od fikus » 18 led 2015 11:02

Díky za koment.

Alespon ted vim že v tom nejsem sám...

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Drumagog-občas přeskakuje sampl

Příspěvek od skeld » 19 led 2015 10:24

Drumagog už je dneska trochu obsoletní trigger, nemam ho rád. Skvělej je Slate trigger 2, tam se miss hits dají o dost líp pohlídat. Jinak spoustu těhle problémů dokáže pořešit i HP filter v Drumagogu. Samozřejmě následný export vyladěný trigger stopy je to nejlepší řešení, jak z hlediska CPU, tak i pro následnou kontrolu alignmentu v případě že přidáváš sampl k reálnýmu bubnu.

Uživatelský avatar
fikus
Příspěvky: 105
Registrován: 27 črc 2014 14:05

Re: Drumagog-občas přeskakuje sampl

Příspěvek od fikus » 19 led 2015 18:43

Zkoušel jsem demíčko Slate triggru a co tam bylo pár těch samplů,tak to bylo v podstatě k nepoužití.Wavy mi tam nějako nešly naloadovat.Moc jsem s tim neblbnul,tak nevim co to pořádně umí,ale kdyby šly použít wavky bylo by to asi o něčem jiném.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Drumagog-občas přeskakuje sampl

Příspěvek od skeld » 20 led 2015 12:47

Nevim jak je to v demu, ale wavky tam samozrejme naloadovat jdou.

Odpovědět