EQ s analyzerem nahravky a aplikaci na jinou
EQ s analyzerem nahravky a aplikaci na jinou
Zdarec, nepamatujete si nekdo jak se jmenuje takovej ten jakoby EQ, kde si chvilku pustim nahravku číslo 1, ono si to zapamatuje sound a pak to aplikuju na nahravku č.2 ?
-
- Profesionál
toho je spousta.. treba roger nichols (ex elemental audio) firium. neco ma i steinberg. taky voxengo. elevayta. harbal je standalone. a dalsi. jinak to samozrejme jako mastering tool nefunguje. ale docela to vyuzivam pri sounddesignu (treba doleva jedna verze melodie, doprava stejna verze, jinej zvuk a EQ obalka levyho nastroje).
prosoniq dynasone... hamba (okrem samotneho principu) je ale, ze samotny eq/multiband nie je dostatocne zvukovo na urovni v tomto pripade
potreboval som to kedysi na nieco podobne ako brooklyn (zrovnat verse nahrateho spevu na rovnaku farbu, ked niektore basovali viac, lebo spevak nedrzal polohu na mikrofone)
potreboval som to kedysi na nieco podobne ako brooklyn (zrovnat verse nahrateho spevu na rovnaku farbu, ked niektore basovali viac, lebo spevak nedrzal polohu na mikrofone)
T. C. Works Assimilator... puvodne to asi bylo jenom pro Power Core, ale ja jsem to dostal ke zvukovce od T. C. Electronics, takze asi bude existovat i obyc VST verze.
Naposledy upravil(a) radek_p dne 09 čer 2008 21:16, celkem upraveno 1 x.
Re: EQ s analyzerem nahravky a aplikaci na jinou
osobne myslim, ze to aj tak nebudes moc na spominane ucely pouzivat, lebo zistis, ze to nie je tak super ako by sa zdalo.Poklop píše:Zdarec, nepamatujete si nekdo jak se jmenuje takovej ten jakoby EQ, kde si chvilku pustim nahravku číslo 1, ono si to zapamatuje sound a pak to aplikuju na nahravku č.2 ?
skor by som doporucil viacej oddychovat a pootm pustit referencnu nahravku a porovnavat usami, aby si zistil, ktore tracky v ramci mixu treba opravit. aplikacia match EQ na vysledny mix je riesenie amaterske a naivne. problemy su skryte hlbsie na jednotlivych trackoch a groupach
mne casto pomaha zavesit na vysledny mix multicompressor a skusat rozne presety (casto extremne) aby som videl svoj mix inymi ocami/usami. potom ho vyhodim a idem prekopavat to, co je v mixe na hovno