FL Studio Producer 10 vs FL Studio Signature Bundle 10

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
ELMARQ

FL Studio Producer 10 vs FL Studio Signature Bundle 10

Příspěvek od ELMARQ »

Už asi týden se nemůžu rozhodnout jaký software zakoupím. Tvořím elektronickou hudbu (Dutch House| Progressive House | Electro House) a už asi 5 let pracuji v FL Studiu. Stále jsem rozmýšlel či Cubase nebo FL Studio. Nejsem ještě 100%tně rozhodnutej, nícméně stále mě to táhne k FLku, jelikož tohle prostředí znám.

Ale k věci.. Napíše mi někdo rozdíl mezi těmahle verzemi FLka? Co jsem tak polopatě pochopil, tak Signature Edition má navíc nějaké FLko VSTi? Rozdíl v ceně je cca 2000,-, tak by mě zajímalo, proč si koupit/nekoupit dražší verzi. Děkuji

kexik

Re: FL Studio Producer 10 vs FL Studio Signature Bundle 10

Příspěvek od kexik »

signature sa rozhodne oplati, kedze producer + sytrus stoji viac a sytrus je najpodarenejsi a hodne univerzalny synth od imageline, s ktorym vystacis na hodne vela zvukov od klasickej subtraktivnej syntezy az po hodne zlozite fm zvuky. vela operatorov, vela modulacnych moznosti, prijemne ovladanie, dobry zvuk. nahovno je efektova cast, tu sa oplati ignorovat (az na filtre, mam na mysli skor reverb a modulacne efekty)

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

No ono sa s tym Sytrusom clovek musi naucit pracovat, co tiez zozere neuveritelne mnozstvo casu, inak skonci len u origo presetov a tie zas tak uchvatne nie su. Pozeram ze v cene je este maximus, coz za 2 litre nie je zla ponuka ( samostatne cez 300$ ak ma oci neklamu ), ale osobne sa bez nich dokazem zaobist vcelku obstojne.

Sane

Příspěvek od Sane »

dusanmsk píše:No ono sa s tym Sytrusom clovek musi naucit pracovat, co tiez zozere neuveritelne mnozstvo casu, inak skonci len u origo presetov a tie zas tak uchvatne nie su. Pozeram ze v cene je este maximus, coz za 2 litre nie je zla ponuka ( samostatne cez 300$ ak ma oci neklamu ), ale osobne sa bez nich dokazem zaobist vcelku obstojne.
Pracovat se Sytrusem? Pro úvod doporučuju tohle - pro pokročilejší a znalce EN jazyka existuje na youtube trilión návodů.

./hudebni-teorie/sytrus-jak-na-nej-t13294.html

Mimo to na FL fóru je spousta presetů ke stažení (mám jich kolem 900), ze kterých se dá taky spousta naučit.

eS :wink:

PS: Signature se vyplatí. :idea: Já kdysi upgradoval na Signature za 47$, takže spokojenost největší.

kexik

Příspěvek od kexik »

sytrus je praveze podla mna zdaleka najjednoduchsie ovladatelny operatorovy syntak na trhu. fm8 je trebars v porovnani s nim hovadsky nesikovny

Sane

Příspěvek od Sane »

kexik píše:sytrus je praveze podla mna zdaleka najjednoduchsie ovladatelny operatorovy syntak na trhu. fm8 je trebars v porovnani s nim hovadsky nesikovny
Tak to tě obdivuju. Já v něm dlouho "bloudil". FM8 neznám (jako znám, ale nikdy jsem ho na PvC neměl).

Odpovědět