Focusrite Midnight bundle

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poshook

Focusrite Midnight bundle

Příspěvek od Poshook »

Sa divim, ze to tu nikto nespomenul. Su to ich ISA110 EQ a ISA130 compressor reinkarnacie a zneju fantasticky.
podla mna zvukovo liga waves a spol. odporucam vrelo vyskusat

http://www.focusrite.com/products/eq___ ... gin_suite/

Obrázek

matucha

Re: Focusrite Midnight bundle

Příspěvek od matucha »

Treba nekdy vyzkousim, ale neda mi (zase) neokomentovat interface, proc proboha nepouzili ten jejich puvodni desing, kterej ma v sobe urcitou klasu (a prehlednost), tohle vypada jak nejaka levna zvukovka ;).

supreff

Příspěvek od supreff »

no ale pokud z toho vyleze dobrej zvuk možná se ti názor na grafiku změní :wink:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

je fakt, ze oproti jejich cerveny hruze, tohle funguje. kompresor je fajn, jen jsem ho ze zacatku permanentne presoloval, vybavuju si, ze jsem vstup musel vzdycky ztlumovat.. eq mi prijde standardni, ale nijak jsem ho do hloubky nezkousel, zajimalo me jen, co dela s vejskama - no a pultec od ikm se mi porad na barvu libi nejvic.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

biscuit píše:je fakt, ze oproti jejich cerveny hruze, tohle funguje. kompresor je fajn, jen jsem ho ze zacatku permanentne presoloval, vybavuju si, ze jsem vstup musel vzdycky ztlumovat.. eq mi prijde standardni, ale nijak jsem ho do hloubky nezkousel, zajimalo me jen, co dela s vejskama - no a pultec od ikm se mi porad na barvu libi nejvic.
pulteq je ale uplne iny typ EQ, ktory zase nie je na vsetko. ako track EQ by som ho v celom projekte tazko pouzil. focusrite sa da ako tracking pouzit v pohode. ma svoj vlastny charakter a to, co robi a ako to robi, sa mi paci a je vybornou alternativou ku vsetkym pulteqom, neve, ssl a api, ktorych je vsade tony.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ber to tak, ze ja na elektronickejch zvucich nedokazu nektery veci posoudit. spis jsem schopnej ocenit asi ty vyraznejsi prvky, nebo ty, co fungujou z myho uhlu pohledu dobre na muj material. kdybych nahraval akusticky veci, urcite bych na to nahlizel trosku jinak.
tady jsem navic ani o jiny kvalite, nez o barve u toho eq vubec nepremejslel. pluginy jsem si zdemoval a nekoupil, i kdyz nad kompresorem jsem premejslel. nakonec jsem ale usoudil, ze se bez nej obejdu.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

biscuit píše:ber to tak, ze ja na elektronickejch zvucich nedokazu nektery veci posoudit. spis jsem schopnej ocenit asi ty vyraznejsi prvky, nebo ty, co fungujou z myho uhlu pohledu dobre na muj material. kdybych nahraval akusticky veci, urcite bych na to nahlizel trosku jinak.
tady jsem navic ani o jiny kvalite, nez o barve u toho eq vubec nepremejslel. pluginy jsem si zdemoval a nekoupil, i kdyz nad kompresorem jsem premejslel. nakonec jsem ale usoudil, ze se bez nej obejdu.
pokial robis cisto elektroniku, tak to chapem, tam je dolezite, aby znel dobre celok. pri akustike je to ine, akusticke zvuky v mixe maju svoje mantinely a poziadavky na EQ su odlisne.

Odpovědět