podla mna zvukovo liga waves a spol. odporucam vrelo vyskusat
http://www.focusrite.com/products/eq___ ... gin_suite/

pulteq je ale uplne iny typ EQ, ktory zase nie je na vsetko. ako track EQ by som ho v celom projekte tazko pouzil. focusrite sa da ako tracking pouzit v pohode. ma svoj vlastny charakter a to, co robi a ako to robi, sa mi paci a je vybornou alternativou ku vsetkym pulteqom, neve, ssl a api, ktorych je vsade tony.biscuit píše:je fakt, ze oproti jejich cerveny hruze, tohle funguje. kompresor je fajn, jen jsem ho ze zacatku permanentne presoloval, vybavuju si, ze jsem vstup musel vzdycky ztlumovat.. eq mi prijde standardni, ale nijak jsem ho do hloubky nezkousel, zajimalo me jen, co dela s vejskama - no a pultec od ikm se mi porad na barvu libi nejvic.
pokial robis cisto elektroniku, tak to chapem, tam je dolezite, aby znel dobre celok. pri akustike je to ine, akusticke zvuky v mixe maju svoje mantinely a poziadavky na EQ su odlisne.biscuit píše:ber to tak, ze ja na elektronickejch zvucich nedokazu nektery veci posoudit. spis jsem schopnej ocenit asi ty vyraznejsi prvky, nebo ty, co fungujou z myho uhlu pohledu dobre na muj material. kdybych nahraval akusticky veci, urcite bych na to nahlizel trosku jinak.
tady jsem navic ani o jiny kvalite, nez o barve u toho eq vubec nepremejslel. pluginy jsem si zdemoval a nekoupil, i kdyz nad kompresorem jsem premejslel. nakonec jsem ale usoudil, ze se bez nej obejdu.