FREE VST - Bootsy epicVerb

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět

<t>zaradit do TOP?</t>

Ano
10
91%
Ne
1
9%

Celkem hlasů: 11

Amorph
Moderátor

FREE VST - Bootsy epicVerb

Příspěvek od Amorph »

http://rekkerd.org/bootsy-releases-epicverb-v10/
http://bootsy.cr68.com/plug/epicVerb_1.0.rar

Imho nejlepsi free reverb a velmi snadno precura i radu komercnich reverbu. Nekomu mozna bude vadit vzdy centrovane stereo na wet signalu, ale me ne:) Dozvuk je krasne hladky, bez obvykle digitalni prichuti v tailu, ma nekolik reverbacnich modelu, sirokou skalu nastaveni, prijemne filtry a neni ani nijak zvlast nenazranej na cpu.

delay

Příspěvek od delay »

Potvrzuji, skvělej FREE verb, dávám hlas...
(nebylo tohle téma tady nedávno???)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

jj bylo, tady je link, par informaci uz tam padlo http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=9499

dendy

Příspěvek od dendy »

hram sa teraz s tym reverbom a je fakt NEUVERITELNY ... nadhera !

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

chvili jsem o nem pochyboval, ale stale ho pouzivam a fakt je fajn;)

delay

Příspěvek od delay »

Je super. Akorát nechápu, proč pri nahazovaní presetů je vždy plně na WET, když v tom nastevení je přece nepoužitelnej - dělá vám to taky?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

100% wet je prece vzdycky pouzitelnej, ale na SENDu
jinak ho pouzivam taky a jsem za nej strasne rad ;)

matucha

Příspěvek od matucha »

delay píše:Je super. Akorát nechápu, proč pri nahazovaní presetů je vždy plně na WET, když v tom nastevení je přece nepoužitelnej - dělá vám to taky?
jj nakopak 100% wet je naprosto idealni vychozi nastaveni... malokdy pouziju verb na insertu.

delay

Příspěvek od delay »

biscuit píše:100% wet je prece vzdycky pouzitelnej, ale na SENDu
jinak ho pouzivam taky a jsem za nej strasne rad ;)
A no jo, pravda :oops:

macceba

Re: FREE VST - Bootsy epicVerb

Příspěvek od macceba »

Tak jsem otestoval jak tenhle verb tak i ostatní kousky od tohodle chlapíka a musím uznat, že to jsou hodně zajímavé věci. EpicVerb, NastyCS a Density sou opravdu super věci. Ještě se musím trošku zakousnout a prozkoušet Density......... bych trošku pronikl do ovládání, zatím jej nějak nedokážu zařadit k ničemu co znám, ale nasty a epicverb...... jednoduchy a přitom super zvuk :)

jediné mínus dávám grafickému rozvržení pluginů...... EpicVerb je moc velký a Density zas moc malý obrázky........... ale to je jen tak štouraní :)
Naposledy upravil(a) macceba dne 16 dub 2009 09:20, celkem upraveno 2 x.

kexik

Re: FREE VST - Bootsy epicVerb

Příspěvek od kexik »

macceba píše:Tak jsem otestoval jak tenhle verb tak i ostatní kousky od tohodle chlapíka a musím uznat, že to jsou hodně zajímavé věci. EpicVerb, NastyHF a Density sou opravdu super věci. Ještě se musím trošku zakousnout a prozkoušet Density......... bych trošku pronikl do ovládání, zatím jej nějak nedokážu zařadit k ničemu co znám, ale nasty a epicverb...... jednoduchy a přitom super zvuk :)

jediné mínus dávám grafickému rozvržení pluginů...... EpicVerb je moc velký a Density zas moc malý obrázky........... ale to je jen tak štouraní :)
rozhodne vyskusaj rescue... to ma imo vacsie pouzitie ako density a ciastocne sa to funkciou prekryva

Odpovědět