dendy píše:nic v zlom ale mne pride hrozne smiesne ked niekto v suvislosti s vedecko-technickym pokrokom vyslovi slovo "nikdy" 

)) ludia su nepoucitelny 

)))
raz bude simulacia na takej urovni ze nasimuluju typka, ktory v tej simulacii pospajkuje a vyrobi aalogovy syntak a nahra na nom album 

))

presne tak, ludia su nepoucitelni. zistila sa existencia atomu, bola z toho bomba. pokrok predchadza evolucii vedomia. "nikdy" sa predsa rovna absolutnej nule, nie? cize aku ma "vahu" nulova hodnota? to su terminy 

, ziadne "mozno" sa nekona. jakto ze to nechapes? 

produkt/vec/tvor/plugin atd. pochadzajuci zo simulacie bude produktom simulacie, nie niecoho co simuluje. Ten povod/zdroj je to podstatne.
spravanie sa analogoveho HW je mystifikovane/niekedy aj zle intrepretovane, simulacie sa velmi priblizuju (bezpochyby) ale stale nemozu byt indeticke, lebo povod je iny. podobne ano, identicke nie. 
simulacie (hocico) boli predsa vytvorene najma pre eliminovanie vysokych nakladov, rizik, atd. cize ak sa niekto rozhodne vytvorit simulaciu niecoho, ma to v prvom rade sluzit ako nieco co zjednodusi/ulahci/zefektivni nejaky proces prip. priblizne predpovedat spravanie sa, lenze teraz sa touto "zamenou" tvori zo simulacie produkt, ktory uz nieje vysledkom niecoho "realneho" ale prave toho simulovaneho. Vystup je podobny, zdroj rozdielny. to nie su len hratky so slovami. logiku to ma. 
cize aj ten tvoj nasimulovany typek, co posklada album bude plodom simulacie a nie cloveka s nejakym backround-om atd. identickosti nedosiahnes uz len zo samej podstaty, dosiahnes len podobnost.

filozoficke okienko, ale stale nie OT.