Amorph píše:Kdyby nekomu stejne jako me unikl prepinac complex na pluginu Digital Fishphones Blockfish, tak nevahejte a bezte ho zkusit. Bez nej toho moc nedela, ale s nim se z toho stane vazne dobrej kompressor.
Amorph píše:Kdyby nekomu stejne jako me unikl prepinac complex na pluginu Digital Fishphones Blockfish, tak nevahejte a bezte ho zkusit. Bez nej toho moc nedela, ale s nim se z toho stane vazne dobrej kompressor.
to jo! vsechny fishphones jsou podle me dobry.
mne prijde ze Blockfish = Magix Am-Track a Domonion = Magix Am-Pulse...
mam ich tiez celkom rad...
kexik: mozno je am-track nejaka novsia verzia. no ovladanie je az podozrivo podobne (v podstate na chlp rovnake), a chlapik v tej dobe prestal vyvijat svoje free pluginy a zacal robit pre magix...
tak ze všech kandidátů se mi nejlépe osvědčila ZebraCM, jde krásně jednoduše mapovat, má efektovou jednotku.... a ze všech těch free synthů nejlepší filtry a vůbec zvuk...
zebraCM je tiez nejaka lahcena verzia? ja mam z nejakeho casaku verziu zebralette, kde nejde editovat spustu veci... ale aj tak je to cool syntak
lebo full zebra je za peniaze
kexik: jojo, byla zdarma ku ComputerMusic, spolu s dalšíma pluginama, je fakt super, tezko uverit ze je zadaco, je to neco mezi zebralette a zebrou2, (akorát mě sere že není vůbec pruhovaná:) )
Plno lidí již určitě zaregistrovalo ... pro někoho může být novinkou
Modul Proteus VX s bankou composer zdarma. Stačí na stránkách E-MU http://www.emu.com zvolit logo Protea VX a potom zadat emailovou adresu a zaškrtnout subscribe newsletter a je Váš ....