Free VST Plug-ins section (downloads, tips...)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Amorph
Moderátor

Re: Free VST Plug-ins section (downloads, tips...)

Příspěvek od Amorph »

biscuit: no ja je vsechny zkousel, ale popravde me zvukove zaujal prave jen ten tapeotronic;) No abych nebyl uplne krutej, tak i z or2v mi taky znelo lecos zajimave. Ale ten zbytek me na prvni zkousku nijak do kolen neposadil. No urcite tomu dam jeste sanci, interface maj vsechny prima:)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja nechci tvrdit jaky jsou to bajecny emulace a ze ten zvuk sam o sobe je nejakej mega. ale - jsou zadarmo a snesou srovnani se spoustou syntaku za prachy - v tracku/mixu odvedou spoustu super prace.. ja jsem fakt z toho odi a or2v byl hotovej hlavne kvuli tomu, jak se mi s tim syntakem "pracovalo" a jaka byla jeho odezva - "padly mi proste do noty" ;)

c9000

Příspěvek od c9000 »

musím uznat ,že mým uším to hraje velice slušně, místy dost analogově, má to sice všechno podobný nádech(barvu) ale myslím že je to velmi vydařené jak po stránce designové, tak zvukové Díky!

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Tak jsem tapeotronic hned obsadil do hlavní role jednoho remixu, díky!

c9000

Příspěvek od c9000 »

ještě pár postřehu, hodně se mi zalíbíl tan bicí automat, a co se týká synthu tak ta emulace Odysey ( vydřený presety ale zvuku hodně přidává FX, filtr je tam trochu slabší ale dá se) mám od G-force Oddity a tohle mě baví snad ještě víc :shock: , a druhá je Esline, na spodních oktávách to krásně vrčí. :)

peteness

Příspěvek od peteness »

Nevim esi uz to tady bylo: http://www.easytoolz.de/
jsou tam emulace analogu - TB, Crumar, Casio (da da da :) )Moogerfooger...
vyzkouseno, pouzitelne

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Dost dobre nahrana sada bicich volne ke stazeni. http://www.bluenoise.no/mydrumset.html
Je to cely zabaleny ve VSTi pluginu a samply nejdou nijak menit, ale kazdy mikrak ma separatni audio vystup, takze si to clovek muze namichat dle libosti. Rek bych, ze je to dost dobra free varianta pro velke spektrum rockovych a popovych bicich.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Asi dvacet minut jsem si s tim hral a myslim, ze to je fakt prima. Ty vystupy jsou udelany jako pri normalni nahravce - tedy s preslechy bubnu do ruznych mikraku a je tam i par ambient a room mikraku. Takze minimalne na vyzkouseni, co zhruba obnasi mix realnych bicich to stoji za stazeni:)

Tady je jen kratka ukazka, kterou jsem naklikal mysi.

peteness

Příspěvek od peteness »

Amorph: pekne, skoda ze ten virbl nejde ladit.
Tady je dalsi darek od SSL - voice transformer X-orcism: http://www.solid-state-logic.com/music/ ... /index.asp
Obrázek

peteness

Příspěvek od peteness »

Máte málo free pluginů? Check it out!
http://freewarewiki.com/VstPluginLinks :)

dendy

Příspěvek od dendy »

dost husty linkfarm :-)

este tak niekoho, ktosi da tu namahu, prejde ich vsetky, vyradi tych 95% blbosti a vyextrahuje z toho tych 5% top kvality :-)

peteness

Příspěvek od peteness »

dendy: tady jde o kvantitu :) , Orientovat se v tom da. Chces Juno 60? Chces Jupiter? Pokud ano, tak si ho tam pod zkomolenym nazvem najdi. :)
Ty nazvy by mozna vydaly na samostanny funny thread. Nebo nazvy patchu. Nedavno me dostal (tusim FM8) patch "Sex, drums and rock'n'roll" :lol: Takovou hovadinu muzou vymyslet jedine Nemci, maximalne Japonci. :)
Naposledy upravil(a) peteness dne 17 čer 2009 00:09, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

peteness píše:. Nedavno me dostal (tusim FM8) patch "Sex, drums and rock'n'roll" :lol:
:mrgreen:

Krtko

Příspěvek od Krtko »

potreboval by som poradit nejaky vst syntak z ktoreho by sa dali vytiahnut taketo zvuky ako v tomto songu, od minuty v refrenoch: http://www.youtube.com/watch?v=Kxhm-L-3 ... re=related
tiez by som to chcel podobne pouzit, skusal som Synth1V107, Krystal, aj vo fruity loopse som hladal - najviac sa mi na to podobali klasicke pad-y ale tie nereaguju na zmenu tonu v midi.. cez co to spravit?

kexik

Příspěvek od kexik »

Krtko píše:potreboval by som poradit nejaky vst syntak z ktoreho by sa dali vytiahnut taketo zvuky ako v tomto songu, od minuty v refrenoch: http://www.youtube.com/watch?v=Kxhm-L-3 ... re=related
tiez by som to chcel podobne pouzit, skusal som Synth1V107, Krystal, aj vo fruity loopse som hladal - najviac sa mi na to podobali klasicke pad-y ale tie nereaguju na zmenu tonu v midi.. cez co to spravit?
ak pouzivas FL, sytrus to musi zvladnut. len sa musis naucit ho programovat, v dodavanych presetoch nic podobne asi nebude. a bacha, to nie je jeden ton ale pomerne neobvykle akordy, nesnaz sa tie harmonie vyrobit operatormi rovno v syntaku

Odpovědět