Free VST rack?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Free VST rack?

Příspěvek od judik » 18 dub 2008 08:35

Ahoj. Potřeboval bych si rozšířit možnost naládovat více VSTi do Cubase Le. Myslím, že to jde nějakým VST rackem. Máte nějaký tip? (pokud možno free :o). Díky...

nooly
Příspěvky: 566
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly » 18 dub 2008 09:25

zkus tohle, ale neznam to... http://www.kvraudio.com/get/1068.html

ja pouzivam komercni energyXT, ne tedy proto, ze bych mel podobny problem jako ty (ReNoise umi nekonecne pluginu na track), ale je tam mooc sympaticke modularni routovani pluginu (neco, o cem se cubase ani nesni...)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 dub 2008 09:42

judik: vsti viac do LE nenapchas... rack existuje, ale iba na vst, cize na efekty, pricom v dcerskych pluginoch nefunguje automatizacia. moje riesenie je kupit si fruity studio fruity edition (verzia za 30eur, ktora nevie nahravat audio) a to behat ako vsti pod cubase. do nej nalozis vsti do lubovole, urobis aj velmi pohodlne bicie, atd. zive stopy a vobec pracu s audiom urobis potom v cubase LE

nooly
Příspěvky: 566
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly » 18 dub 2008 09:47

jeeee ted koukam, ze se pise o VSTi, to jsem prehlid : (

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Příspěvek od judik » 18 dub 2008 09:58

kexik píše:judik: vsti viac do LE nenapchas... rack existuje, ale iba na vst, cize na efekty, pricom v dcerskych pluginoch nefunguje automatizacia. moje riesenie je kupit si fruity studio fruity edition (verzia za 30eur, ktora nevie nahravat audio) a to behat ako vsti pod cubase. do nej nalozis vsti do lubovole, urobis aj velmi pohodlne bicie, atd. zive stopy a vobec pracu s audiom urobis potom v cubase LE
Díky, takhle to přesně dělám, ale už mi trochu hrabalo z toho přepínání se v jednotlivých interfaces :)

nooly: ano, myslel jsem VSTi, ale díky za tip, juknu na to...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 dub 2008 10:03

judik: druhy monitor... alebo ich prepoj cez rewire a pouzivat alt+tab na prepinanie

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 18 dub 2008 10:29

Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Příspěvek od judik » 18 dub 2008 10:34

Cyril píše:ale existuje, http://www.xlutop.com/html/chainer.html
Ten jsem zkoušel, ale nějak mi to blblo :) ... ve formě VSTi jsem ho ale nevyzkoušel. Demo by asi mělo fungovat v pohodě... Dík.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 18 dub 2008 10:47

Zkousim ten noolyho tip, ale zaboha nemuzu prijit na to, jak tomu rict, kde mam VSTcka.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Příspěvek od judik » 18 dub 2008 10:49

a neloudujou se tam přímo dllka přes ten load ?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 18 dub 2008 10:53

judik: ne, to je jen na naky presety, zda se.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět