http://vemberaudio.se/shortcircuit.php
Imho najlepsi univerzalny FREE sampler aky je k dispozicii, interne FX sice trosku slabsie ale inak editacne moznosti na vysokej urovni, velmi ergonimicky navrhnute ovladanie ...
doporucujem verziu 1.1.2 ktora ma podstatne lepsie vyriesene GUI nez 0.5.0 ...
nevyhoda je ze ziadny dalsi development uz velmi dlhu dobu, takze to vyzera na ukonceny mrtvy projekt ... ale pracovat sa s tym rozhodne DA ...
FREE VST - Vember Audio Shortcircuit
tak jsem si toto stahnul, pro me takovej prvni kontakt se samplerem na neco jinyho nez bici...
dosti me to bavi, co se da s tim delat za psi kousky... ale zda se mi ze kdyz porovnam ciste zvuk ze syntaku (konkretne sampluju Waldorf Pulse) a pak tu stejnou notu zahraju ze shortcircuitu, tak me prijde ze ten zvuk je horsi, min basovej a takovej proste lehce zmrvenej
je to jen muj pocit nebo to fakt neni tak uplne 1:1?
dosti me to bavi, co se da s tim delat za psi kousky... ale zda se mi ze kdyz porovnam ciste zvuk ze syntaku (konkretne sampluju Waldorf Pulse) a pak tu stejnou notu zahraju ze shortcircuitu, tak me prijde ze ten zvuk je horsi, min basovej a takovej proste lehce zmrvenej

je to jen muj pocit nebo to fakt neni tak uplne 1:1?
-
Re: FREE VST - Vember Audio Shortcircuit
Máte někdo zkušenosti s tím, jak to šlape pod 64bit Win7 a v reaperu? Jede to bez problému?
Jaké formáty to podporuje?
Děkuji
Jaké formáty to podporuje?
Děkuji
-
Tak jsem si to stáhl a nainstaloval. Celkem to asi funguje snad normálně, až na jednu věc. Proto moc prosím o radu, pomoc a vysvětlení.
Vždycky když chci použít toto VST (Insert -> Virtual instrument on new track) tak mi to vyhodí tuto hlášku: http://img717.imageshack.us/img717/6070 ... reaper.png
Odkliknu to vždycky "Ne" a pak to jede asi normálně. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevíte co ta hláška znamená?
Angličtina mi moc nejde a v různých těch pojmech okolo zvuku se moc zatím neorientuji.
Po instalaci mi reaper tento plugin vůbec nenabízel, tak jsem si zkopíroval shortcircuit.dll do adresáře s VST pro reaper, až pak to jelo. Snad nebude problém v instalaci. Nechápu, proč jej nabízí jako exe instalační soubor, když stačilo dát ke stažení pouze dll.
Budu rád za každou radu.
Vždycky když chci použít toto VST (Insert -> Virtual instrument on new track) tak mi to vyhodí tuto hlášku: http://img717.imageshack.us/img717/6070 ... reaper.png
Odkliknu to vždycky "Ne" a pak to jede asi normálně. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevíte co ta hláška znamená?
Angličtina mi moc nejde a v různých těch pojmech okolo zvuku se moc zatím neorientuji.
Po instalaci mi reaper tento plugin vůbec nenabízel, tak jsem si zkopíroval shortcircuit.dll do adresáře s VST pro reaper, až pak to jelo. Snad nebude problém v instalaci. Nechápu, proč jej nabízí jako exe instalační soubor, když stačilo dát ke stažení pouze dll.
Budu rád za každou radu.
- ReaktoplazmAR
ten sampler má 16 výstupov a reaper sa ta pýta či ich má automaticky naroutovat tak ako uvádza v tej tabulke a že bez dalšieho routovania budeš počul len stereo 1/2
-
Aha, díky.
Jinak je možné přímo v tom sampleru nějak zrychlit ten sampl, který jsem tam vložil? Už jsem snad poklikal všechno, ale nikde se mi to nepodařilo nastavit.
Jinak je možné přímo v tom sampleru nějak zrychlit ten sampl, který jsem tam vložil? Už jsem snad poklikal všechno, ale nikde se mi to nepodařilo nastavit.