Funguje někomu Fucusrite Plugin Suite pod 64bit systémem?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Soundboy

Funguje někomu Fucusrite Plugin Suite pod 64bit systémem?

Příspěvek od Soundboy »

Prosím vás... Zajmalo by mě jestli někomu fungují Focusrite Plugin Suite pod 64bitovým win systémem. Měl jsem 32bit a tam to jelo bez problémů ale po reinstalu se mi ani nechce načíst licence. Lépe řečeno, kliknu na "install license file", vyberu licencnční soubor který jsem si normálně na předchozí verzy windowsů nechal vygenerovat u Focusrite ale po otevření mi jen řekne že license tam už je a že jestli jí má přepsat. Vstčka ovšem nefungují a furt vidím jen to aktivační okno.
Samosebou jsem projížděl net kde mi příjde že se trochu naznačuje že ten balík pluginů nepodporuje 64bit. Nicméně mi příjde divný že balík ke zvukovce (Saffire PRO 40) která plně podporuje 64bit by nefungoval. Jo a používám REAPER.
Díky za info.

Amorph
Moderátor

Re: Funguje někomu Fucusrite Plugin Suite pod 64bit systémem

Příspěvek od Amorph »

No a zkusil jsi teda tu licenci prepsat? Jinak i kdyby to nefungovalo, tak bych to jako velkej problem nevidel tyhle pluginy nejsou nic moc a v pohode je nahradis free pluginama (i kdyz tobe muze jit asi i o otevreni projektu, kde je uz mas poveseny co?).

Soundboy

Re: Funguje někomu Fucusrite Plugin Suite pod 64bit systémem

Příspěvek od Soundboy »

Jo jo. Jasně že zkusil přepsat. Ale pořád je to ve stejným stavu. Nějaký free VSTčka používám, ale občas si právě vzpomenu že bych použil třeba ten reverb. Docela se mi ten zvuk na něčem líbil. Tak mě jen tak napadlo se zeptat jestli to někomu jede na 64bitech. Starší projekty, kde by to bylo potřeba, jsem sice ještě neotvíral, ale taky na to určitě dojde.

Odpovědět