Guitar Rig

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Guitar Rig

Příspěvek od Pavel Lanta »

Zdarek...Prosím O radu..Mam plnou verzi Guitar Rigu a po instalaci se vše rozběhne v pořádku a guitar funguje jak má, ale po vypnutí a opětovném zapnutí už z guitar rigu nejde ani tuk...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2902
Registrován: 10 bře 2007 21:43
Vybavení

Příspěvek od demsky »

no asi si omylom vytiahol USB dongle key z PC :) akej je farby?

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Příspěvek od Pavel Lanta »

Nic takového nemám... signál jde dovnitř ale ven neleze....žádné nastavení jsem neměnil...

p:0
Příspěvky: 52
Registrován: 18 led 2007 10:01

Příspěvek od p:0 »

Zdravim,

zkus se mrknout i třeba napsat o problému na fórum na native-instruments.com. Tam by ti mohli pomoct...

rastis
Příspěvky: 3005
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis »

Dobre fungujuci OS, normalna zvukovka, dobre drivery, kupena alebo spravne "kupena" verzia GR a musi to fungovat tak, ako vsetkym ostatnym. Pozriet do audio settings, ci ide ASIO, nastavit spravne sample rate, buffre... Viac po interenete asi poradit nejde...

Sprava sa to takto ako standalone alebo pod nejakym hostom ?

p:0
Příspěvky: 52
Registrován: 18 led 2007 10:01

Příspěvek od p:0 »

Nevim jestli ti to pomůže. Zkopíroval jsem to z NI fóra:

How to solve the "no audio output" phenomena in plugin mode

Hello everybody,

Some people have experienced a problem with non-functioning audio output when using Guitar Rig 2.2.1 as a VST or AU plugin.

Please follow these simple steps to solve this problem:

* start Guitar Rig 2 in standalone mode
* make sure that you have selected either "L" or "R" in the input menu in the control center
* close the Guitar Rig 2 software -> the setting will now be written into the Preferences, and will be recalled when using the plugin version of the software


Audio output should now work fine with the VST and AU version, both on Mac or PC.

In the unlikely case that the problem persists, please contact our tech support team.

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid »

Spust GR standalone.
Zkontroluj v GuitarRigu nastaveni ASIO.
Zkus prepnout vstup (leva, prava, oboje) - jsou tam na to tlacitka v sekci INPUT.
Zkus zapnout a vypnout high resolution - taktez v INPUT.
Vypni Noise Reduction v sekci INPUT.
Pak uz nevim.....

Odpovědět