hledám nějaký Loop changer, nejlíp jako VST

Ostatní audio software, obecná diskuse
elektri

hledám nějaký Loop changer, nejlíp jako VST

Příspěvek od elektri »

Čau,

už dlouho řeším následující problém:

Potřeboval bych nějaké VST, popřípadě standalone nástroj, do kterého naláduji loopy, namapuji je na jednotlivé klávesy a budu pouštět tak jak potřebuji.

Jde mi hlavně o to, abych si mohl na jednu oktávu namapovat pouze bicí loopy a při spuštění jednoho přestal hrát ten předcházející.

má někdo prosím tip ??

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

ABLETON LIVE.........

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

na to staci hociktory sampler predsa ..

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

iZotope pHATmatik PRO?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ni intakt

elektri

Příspěvek od elektri »

Dík za rady pánové,

ekeaze: Ableton vypadá, že je nejvhodnější, ale nikde jsem nedokázal zjistit, jestli se dá ta LITE verze, která je dodávána k vybranému HW zdarma, připojit přes ReWire

Pytkin: taky si myslim, že to půjde udělat přes nějaký sampler, ale v Kontaktu, který používám, jsem nepřišel na to, jak ten loop donutit aby opravdu loopoval až do doby, než stisknu další klávesu, vždy mi hraje jen "one shot" způsobem.

Pavel Vantuch, biscuit: iZotope pHATmatik PRO a NI Intakt vypadají , že umí téměř to stejné, vyzkouším a uvidím.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

elektri : aha .. tak to som ta nepochopil .. ja som myslel ze chces drzat klavesu kym ma hrat loop ..

nathanael

Příspěvek od nathanael »

jo to by mě taky dost zajímalo...aby když si dám jeden loop na jednu klávesu , držím jí a potom, třeba ne úplně přesně, např. dříve než ten první loop dojede, stisknu další klavesu s dalším loopem...pak bych chtěl, aby to navázalo, ať už tu druhou klávesu stisknu třeba v polovině přehrávání prvního loopu...myslim, že to je přesně co chce i elektri...jenom mi tedy není jasné, který sampler tohle umí - kdyby to byl nějaký jednoduchý, třeba free VST, bylo by to ideální...

kexik

Příspěvek od kexik »

elektri píše:Dík za rady pánové,

ekeaze: Ableton vypadá, že je nejvhodnější, ale nikde jsem nedokázal zjistit, jestli se dá ta LITE verze, která je dodávána k vybranému HW zdarma, připojit přes ReWire
da... ale si obmedzeny len na jednu hmm, session sa to vola??? ta obrazovka, kde su stacky s loopami... mas len jednu s 8 kanalmi

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: a nevíš o nějakém VST co to umí? o něčem opravdu jednoduchém...

kexik

Příspěvek od kexik »

fruityloops ;)
ale vyrobit to stoji trocha prace

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: a poradíš prosím návod jak to ve fl udělat? ;)

kexik

Příspěvek od kexik »

no to najskor musim vziat rozum do hrsti :)
v principe 12 slicer kanalov, namapovanych na jednu klavesu, s natiahnutym loopom, a ovladanych z layer kanalu... ale musim sa zamysliet ako vyriesit ten triggering, najskor cez polynomiu layer kanalu, len som si nie isty ci tam obmedzenie polynomie je. ono jeden sampler kanal ide vo fl cutovat inym, ale vzdy len jednym, a my potrebujeme aby sa cutovali vsetky navzajom

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: no to zní dost složitě, ale jestli se ti chce, určitě napiš návod, zajímá mě to...

kexik

Příspěvek od kexik »

ja to skusim vybadat a potom nazdielam nejake to .flp do ktoreho sa uz len natiahnu sample...

Odpovědět