Image Line MiniHost Modular VST/AU

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
dendy

Image Line MiniHost Modular VST/AU

Příspěvek od dendy »

nahodou som narazil na tuto perlu a som z toho absolutne nadseny ... Je to sice BETA3, ale je to free a funguje to uplne paradne

funguje to ako plugin do ktoreho sa daju nahrat hociake ine pluginy (instrumenty aj FX), poroutovat ich navzajom.. a potom je mozne nastavit
si automatizacne ovladacie prvy tak ze 1 automatizacnym lane toho minihostu sa da ovladat naraz X parametrov Y pluginov .. no nekup to za tu cenu..

http://forum.image-line.com/viewtopic.p ... 9&t=123031 a este bonus pre uzivatelov Logic-u - logic sice nativne nevie VST ale tento host ANO, takze je to sposob ako do Logicu dostat VST plugin ! Aj ked bohuzial len 64bitovy, pri 32bit to pise ze nie su podporovane, ale tak aspon daco :)

Axerathix

Re: Image Line MiniHost Modular VST/AU

Příspěvek od Axerathix »

Ano tento plugin je skvely, pouzival som ho na problemove VSTi ktore mi robili problemi v DAW tak som to riesil pomocou tohoto minihost modularu. No nie je bezproblemovy, aspon u mna mi chrci ako ked nestiha komp s vstckami tak zacne chrcat, a to aj napriek tomu ze mam len 1 instanciu. Mal som projekt kde som mal tychto instancii modularu asi 6, potom mi projekt mi zacal zvuk ako keby praskat ked je pc velmi vytazeny, pritom som ho nemal vytazeny ani na polovicu. Ked som odstranil z projektu vsetyky minihosty a nahradil ich vstckami ktore som v nom pouzival, ziadny taky zvukovy artefakt sa mi uz neobjavil. Snad beta 4 alebo rovno vydanie plnej verzie to opravi.

Odpovědět