Import do sony vegas
-
Import do sony vegas
Zdravím všechny zde!
Může mi někdo prosím pomoct? Mám Sony Vegas 7.0 a mám následující problém. Pokud chci otevřít nějaký soubor (např. mpeg) tak bez problémů. Ovšem pokud chci načíst jakýkoliv soubor s koncovkou *.avi tak to hlásí neznámý formát. Kde mám hledat chybu??
Moc díky za jakýkoliv postřeh.
F.
Může mi někdo prosím pomoct? Mám Sony Vegas 7.0 a mám následující problém. Pokud chci otevřít nějaký soubor (např. mpeg) tak bez problémů. Ovšem pokud chci načíst jakýkoliv soubor s koncovkou *.avi tak to hlásí neznámý formát. Kde mám hledat chybu??
Moc díky za jakýkoliv postřeh.
F.
-
stiahni si daky balicek ako klcodec pack alebo codecs allin1, tam su viacmenej vsetky. ak chces postupovat adresnejsie, stiahni si virtual dub, otvor v nom to avi a v prvej polozke menu celkom nalavo je zalozka video properties, tam si pozri aky presne audio a video kodek dane video pouziva, napis nazov do gugla a stiahni instalacku. vacsina tych kodekov byva zadarmo, alebo ma nejaku free alternativu
-
-
-
-
aha... takze ten avi subor je rozbity... ked presejvujes vdubom (v mode direct stream copy) do noveho avi, vyrobi vdub nove indexovanie
dalsia vec, media player a jeho derivaty pouzivaju nie kodeky ale direct show filtre. mam dojem ze vegas vie pouzivat len wfw kodeky, nie direct show. vdub urcite... kazdopadne ak subor prehras vo vdube, MUSI ist nacitat do vegasu.
dalsia vec, media player a jeho derivaty pouzivaju nie kodeky ale direct show filtre. mam dojem ze vegas vie pouzivat len wfw kodeky, nie direct show. vdub urcite... kazdopadne ak subor prehras vo vdube, MUSI ist nacitat do vegasu.