Intone keys pro - přepínání zvuků footswitchem

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Peetronius

Intone keys pro - přepínání zvuků footswitchem

Příspěvek od Peetronius »

Ahoj lidi,

před nedávnem jsem si postavil PC do racku na live a jako host aplikaci mám Inton keys pro. Vše funguje naprosto skvěle, zvuky přepínám na numerické klávesnici. Potřeboval bych zjistit, zda-li je možné přepínat zvuky v rámci banky footswich pedálem. V podstatě potřebuji přepnout na next program. V oficiálním návodu jsem se o tom nedočetl. Asi to bude pro vás triviální dotaz, ale jsem z toho bezradný :-)

Díky za odpověď.

martinAFX

Re: Intone keys pro - přepínání zvuků footswitchem

Příspěvek od martinAFX »

Ahoj,

změnit program pomocí MIDI v inTone Keys možné je. Je k tomu potřeba to, aby program přijal MIDI zprávu typu "Program change" s odpovídajícím číslem kanálu. Do značné míry to tedy závisí na schopnostech tvého footswitche. Co je to za model?

Martin
Technická podpora Audiffex

kexik

Příspěvek od kexik »

prinajhorsom pouzijes nejaku utilitu co robi konverziu Control Change na Program Change, takych sa najde...CC vie vysielat kazdy footswitch, dokonca ide na onu vec pouzivat sustain alebo expression pedal, ak ti ho netreba pri hrani

Peetronius

martinAFX: používám sustain pedál M-Audio SP-2. http://www.muzikant.cz/klavesy-9/prislu ... -30616.php
Pokud by byl tento sustain pedál použitelný, co mám v intone keys nastavit aby to fungovalo?

Peetronius

kexik: můžeš mi prosímtě doporučit nějakou utilitu na konverzi control change to program change?

Odpovědět