ISRC reader?? má někdo?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

ISRC reader?? má někdo?

Příspěvek od Poklop » 16 bře 2008 21:06

Zdarec, občas vypaluju máster CD a bral bych nejakej soft, kterej umí načíst ISRC kód. Nevíte někdo o něčem takovym?
Jde mi o zpětnou kontrolu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 21:08

Hmm .. Toto som nikdy neskusal .. Ale grabbery by to mali zvladat .. EAC to nevie .. Alebo NERO to nezobrazuje ?

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 16 bře 2008 21:52

v Neru jsem to nikde nenašel

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 bře 2008 22:07

wavelab znajes?
tools-import audio cd tracks-options druha polozka odhora

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 16 bře 2008 22:16

jo? super, mrknu :-)
díky

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 16 bře 2008 22:38

ježíši, no eště že sem to ověřil. CD architekt to tam nevypálil ...
Musi se v nem neco nastavovat? Nekde? Nikde jsem nic nenasel, ale ISRC tam pak ve finale neni.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 23:20

poklop : tiez pouzivam CDarchitekt .. neoveroval som to nikdy ci tam ISRC je alebo neni .. Ale nikdo sa nestazoval .. Bol som v tom ze to tam je :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 bře 2008 23:29

pravdupovediac nie som isty ci kazda mechanika to vie nacitat... mam prve v drive suzanne vegu a wavelab trpezlivo ukazuje prazdne miesta... i ked cedo asi teda isrc ma

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 23:56

kexik : ze by vedelo zapisat ale nacitat nevie ? mozne to je ..

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 17 bře 2008 00:37

no pozor, moje mechanika to určitě umí .. original cd a cd kde jsem zapsal ISRC pomoci Nera Wavelab ukazuje. ale když to zapíšu CD Architektem, tak jsou tam nuly.
Zkuste si to schválně :-) Možná pálíte mastery bez ISRC :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 bře 2008 00:42

poklop : kludne je to mozne :) nikto sa nestazoval .. Ale malo kto tomu rozumie :)

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 17 bře 2008 00:49

já vim, ale pro muj vlastní klid, je dobrý vědět, jestli to tam je

Odpovědět