iZotope ozone 4 nende otevřít

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

iZotope ozone 4 nende otevřít

Příspěvek od mkdaw » 01 úno 2009 20:03

Zkušel jste to někdo?Stáhl jsem si demo nainstaloval na třech počítačích,kde mam Nuendo 3 Cubase 4 a Wavelab.A představte si ani v jednom se mi to neotevře a ani ve správci plug.to není.A to jsem zkoušel i vnutit cestu.Jak jsou na tom vaše stroje?

gargamel
Příspěvky: 31
Registrován: 29 led 2009 13:32

Příspěvek od gargamel » 02 úno 2009 12:51

Tak sem se na to koukl a taky mi to nefrčí. Zkoušel jsem teda jenom v cubase sx3, taky sem s tim zkoušel různý čáry, ale prostě nejde. cubase to vůbec nenajde, ani mezi directX plugama, proste nikde nic. Pritom ozone 3 frčí bez problému. Asi bude chyba na jejich straně...

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Příspěvek od mkdaw » 02 úno 2009 14:04

Tak je to jasný.Nějak se to asi nepovedlo.Někde udělal soudruh z NDR chybu.A nebo....

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Příspěvek od mkdaw » 04 úno 2009 14:19

Tak pro ty co by se taky snažili.Včera jsem psal do Disku a přišlo tohle

Dobrý den,
zkoušel jsem dříve pouze instalaci na Mac OS X, který používám a tam je instalace bez problémů. Dnes jsem ale prvně zkusil Windows instalaci a bohužel jsem došel ke stejnému problému.

Budu to tedy řešit z M-Audio a ozvu se Vám.

S pozdravem,
Martin Jirsák


Tak pro ty co by si to chtěli pořídit.Aby chvilku vyčkali

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 04 úno 2009 15:38

ja som upgradol z 3 na 4 a na OSX ide ako vino. v porovnani s 3 dost zasadny posun vo zvuku. samotny exciter je hodny tych penazi...

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Příspěvek od mkdaw » 04 úno 2009 19:05

Poshook píše:ja som upgradol z 3 na 4 a na OSX ide ako vino. v porovnani s 3 dost zasadny posun vo zvuku. samotny exciter je hodny tych penazi...
Uz to zkoušelo více kolegů abych sám před sebou nebyl za blba a opravdu to tak je.Na OSX bez problemu ale Na Voknech s problémem.Ale tak zase to není takovej průser.Myslím že se to vychytá.

jackies

Příspěvek od jackies » 04 úno 2009 19:13

Na zkoušení používám "ostré" verze třeba od AIR ( ať si moralisti říkají co chtějí ).
Pokud si mě trochu vylustruješ, zjistíš kde.
(i když s tím iO je asi problém)

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Příspěvek od mkdaw » 04 úno 2009 21:00

jackies píše:Na zkoušení používám "ostré" verze třeba od AIR ( ať si moralisti říkají co chtějí ).
Pokud si mě trochu vylustruješ, zjistíš kde.
(i když s tím iO je asi problém)
Nikoho lampovat nebudu.Já si prosím chtěl otestovat demo ze stránek výrobce.A nejde to.Demooo.Ne nějakou Craaack
a to by snad mělo fungovat.

ambivalence
Příspěvky: 53
Registrován: 12 pro 2005 19:46

Příspěvek od ambivalence » 04 úno 2009 22:16

Dávejšie som používal ...proste nejakú verziu Ozone 3 a bol som veľmi spokojný. Dnes som si stiahol Ozone 4 trial a v Cubase 4 fičí úplne normálne. Ten nový exciter má naozaj bombový zvuk, určite do toho po 10 dňoch zainvestujem. :)
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 04 úno 2009 23:07

za 79 dolacov nie je o com. limiter takisto bezkonkurencny

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Příspěvek od mkdaw » 05 úno 2009 16:02

Přátelé,již mi bylo oznámeno že Izotope na chybě pracoval a již je ke stažení nová verze,a ta už fungujeeee.Omlouvám se jestli jsem někoho poplašil.

Odpovědět