jak donutit sound forge aby neco nahral pres lynx aes16??

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
nunu
Příspěvky: 1614
Registrován: 23 úno 2003 18:56

jak donutit sound forge aby neco nahral pres lynx aes16??

Příspěvek od nunu »

Zatim jsem to do teto chvile nepotreboval s novou zvukovkou, ale ted potrebuju nahrat kratkou vec do FS, protoze nic jineho nemam po ruce a ta potvora se mnou nespolupracuje. Ve vlastnostech zadam ze ma nahravat pres asio, zmacknu nahravani, vyskoci na mne okno ale neni v nem nikde zadny vyber kanalu, mam jich tu 16 a samo ze mi nic nenahraje. Pritom zvuk mi ven leze, protoze to mam propojene v ovladacich zvukovky. Jsem z toho nasrany, kur.a jednou za cas neco potrebuju a nedari se mi s tim hnout. Chtel jsem nahrat kousek zvuku a hodit ho sem...Poraqdi nekdo ???Zvukarnu mam Lynx aes-16

nunu
Příspěvky: 1614
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu »

lidi, nikdo nic. Zaboha mi to nejede, bude to nejaka ukrutna pikacovina. Zasadni chyba nekde, protoze mi neda na vyber z ktereho vstupu chci nahravat. Uz nejsem schopny nad tim konstruktivne premyslet... Zkuste mne nejak popostrcit.Diik

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM »

nunu : a mas v systemovom Mixery zaskrtnuty spravny SELECT? skus nechat monitorovat si SoundForge input a prepinat selecty.. ono by to malo hned reagovat.. myslim Select v Record Mixery Windowsov...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22397
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

nunu : mozes predsa nahravat aj inak ako cez asio .. v kazdom pripade ked vyberies asio , mal by si mat moznost si vybrat vstup ... v preferenciach sa to nastavuje .. nemam tu SF .. neviem to pozriet .. Ale napis, ze ti tym zachranim zivot .. a ja sa pripojim do prace a pozriem sa na nastavenia .. Este Aku verziu SF pouzivas ?

nunu
Příspěvky: 1614
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu »

Mam tam zaskrtnute vsecky, uz na to nemam dneska nervy, pokracvovani odpoledne.

nunu
Příspěvky: 1614
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu »

O zivot nejde, chci nahrat kousek nejakych zvuku a hodit to sem, protoze shanim podobne, tak aby bylo jasne co chci. A jelikoz mi to dost zere polyfonii masiny, tak s tim chci nejak odrbat. Ale uz jsem dneska odvareny, mam spankovy dluh -)))

nunu
Příspěvky: 1614
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu »

Nedonutil jsem sf aby mi vybral vstup 5 ze ktereho chci nahravat, je natvrdo prepnuty na 1, jenze ten mi je k nicemu. Nakonec jsem to nahral preroutovanim 5-tky do jednicky v lynxu, ale neni to asi korektni postup. A aby to nebylo malo, tak jsem si vcera vyrobene zvuky kurva neulozil...Musel jsem si zanadavat, jsem sam na sebe nasrany.

Odpovědět