jak donutit sound forge aby neco nahral pres lynx aes16??
jak donutit sound forge aby neco nahral pres lynx aes16??
Zatim jsem to do teto chvile nepotreboval s novou zvukovkou, ale ted potrebuju nahrat kratkou vec do FS, protoze nic jineho nemam po ruce a ta potvora se mnou nespolupracuje. Ve vlastnostech zadam ze ma nahravat pres asio, zmacknu nahravani, vyskoci na mne okno ale neni v nem nikde zadny vyber kanalu, mam jich tu 16 a samo ze mi nic nenahraje. Pritom zvuk mi ven leze, protoze to mam propojene v ovladacich zvukovky. Jsem z toho nasrany, kur.a jednou za cas neco potrebuju a nedari se mi s tim hnout. Chtel jsem nahrat kousek zvuku a hodit ho sem...Poraqdi nekdo ???Zvukarnu mam Lynx aes-16
nunu : mozes predsa nahravat aj inak ako cez asio .. v kazdom pripade ked vyberies asio , mal by si mat moznost si vybrat vstup ... v preferenciach sa to nastavuje .. nemam tu SF .. neviem to pozriet .. Ale napis, ze ti tym zachranim zivot .. a ja sa pripojim do prace a pozriem sa na nastavenia .. Este Aku verziu SF pouzivas ?
Nedonutil jsem sf aby mi vybral vstup 5 ze ktereho chci nahravat, je natvrdo prepnuty na 1, jenze ten mi je k nicemu. Nakonec jsem to nahral preroutovanim 5-tky do jednicky v lynxu, ale neni to asi korektni postup. A aby to nebylo malo, tak jsem si vcera vyrobene zvuky kurva neulozil...Musel jsem si zanadavat, jsem sam na sebe nasrany.