Asi takhle. Bud jsem uplnej tupec nebo nevim. Mam banku pro Korg Legacy Collection od Vengeance (zaujmulo me mp3 demo). Po nejakym case jsem zjistil, ze nejsem schopnej jakymkoliv zpusobem importovat *.syx soubory do tyhle vsti pluginy. Poradte nekdo.... Snazim se je nacist primo v plugine a stale mi to nabizi pouze fxb....
Zkousel jsem to jak v Korg obyc, tak i digital. Diky
Naposledy upravil(a) shafa dne 09 bře 2006 01:13, celkem upraveno 1 x.
shafa: to je ako tajne, to riesenie? nebud lenivy zmrt a napis to sem, mozno to niekoho zaujima a zbytocne bude o par tyzdnov zakladat novu temu s tym istym problemom
kexik píše:shafa: to je ako tajne, to riesenie? nebud lenivy zmrt a napis to sem, mozno to niekoho zaujima a zbytocne bude o par tyzdnov zakladat novu temu s tym istym problemom
No asi takhle.... Na mail mi od nekoho prisla jiz FXB podoba:( Chtel jsem vedet postup... Ale bez sance.
Pokud ten clovicek tohle cte, necht se podeli... Ja jsem dostal uz cisty produkt... Bohuzel
a vie to ten synth vobec? predsa musi mat manual atd... a urcite to ide len z GUI vst, nie z okna/menu host aplikacie... co pravy klik na prazdne miesto, pripadne logo?
kexik píše:a vie to ten synth vobec? predsa musi mat manual atd... a urcite to ide len z GUI vst, nie z okna/menu host aplikacie... co pravy klik na prazdne miesto, pripadne logo?
Ja jsem to taky zkousel ale nic. Nakonec jsem taky sehnal fxb soubor..
Neco pisou o tom nacist to do Sound Diver a exportovat do korgu legacy
ale to jsem nezkousel.. Nechapu ale proc to rovnou nedelaj do fxb..
Mam nejaky soundset od www.kidnepro.com a ty jsou taky syx
Naposledy upravil(a) kora dne 15 bře 2006 15:51, celkem upraveno 1 x.
SysEx data by měli jít normálně do synthu naládovat ze sequenceru, ne? Natáhnout do SysEx editoru a poslat na výstup. U VSTi musí být povolen příjem System Exclusive.
Tuším, že SW Wavestation, umí sám o sobě otevírat SysEx, ale nechci kecat ... Určitě do SW Wavestation jdou naládovat stejný banky jako do HW mašiny, ale Legacy Cell v HW podobě sem neviděl