Jak otevrit *.SYX v Korg Legacy???

Ostatní audio software, obecná diskuse
shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Jak otevrit *.SYX v Korg Legacy???

Příspěvek od shafa » 08 bře 2006 16:43

Asi takhle. Bud jsem uplnej tupec nebo nevim. Mam banku pro Korg Legacy Collection od Vengeance (zaujmulo me mp3 demo). Po nejakym case jsem zjistil, ze nejsem schopnej jakymkoliv zpusobem importovat *.syx soubory do tyhle vsti pluginy. Poradte nekdo.... Snazim se je nacist primo v plugine a stale mi to nabizi pouze fxb....
Zkousel jsem to jak v Korg obyc, tak i digital. Diky
Naposledy upravil(a) shafa dne 09 bře 2006 01:13, celkem upraveno 1 x.

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 08 bře 2006 18:21

dej mi ji a ja to vyzkousim :twisted:

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 10 bře 2006 22:54

Najde se jeste nekdo kdo by mel chut to zkusit??

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 14 bře 2006 23:42

Vyreseno.... Smazte to nekdo :mrgreen:
Chci podekovat tomu, kterej vi ze to je on :lol:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 bře 2006 10:29

shafa: to je ako tajne, to riesenie? nebud lenivy zmrt a napis to sem, mozno to niekoho zaujima a zbytocne bude o par tyzdnov zakladat novu temu s tym istym problemom

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 15 bře 2006 15:14

kexik píše:shafa: to je ako tajne, to riesenie? nebud lenivy zmrt a napis to sem, mozno to niekoho zaujima a zbytocne bude o par tyzdnov zakladat novu temu s tym istym problemom
No asi takhle.... Na mail mi od nekoho prisla jiz FXB podoba:( Chtel jsem vedet postup... Ale bez sance.
Pokud ten clovicek tohle cte, necht se podeli... Ja jsem dostal uz cisty produkt... Bohuzel

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 bře 2006 15:19

a vie to ten synth vobec? predsa musi mat manual atd... a urcite to ide len z GUI vst, nie z okna/menu host aplikacie... co pravy klik na prazdne miesto, pripadne logo?

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora » 15 bře 2006 15:48

kexik píše:a vie to ten synth vobec? predsa musi mat manual atd... a urcite to ide len z GUI vst, nie z okna/menu host aplikacie... co pravy klik na prazdne miesto, pripadne logo?
Ja jsem to taky zkousel ale nic. Nakonec jsem taky sehnal fxb soubor..
Neco pisou o tom nacist to do Sound Diver a exportovat do korgu legacy
ale to jsem nezkousel.. Nechapu ale proc to rovnou nedelaj do fxb..
Mam nejaky soundset od www.kidnepro.com a ty jsou taky syx
Naposledy upravil(a) kora dne 15 bře 2006 15:51, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 bře 2006 15:50

a co midiox? namapovat na to vsti nejaky midi input a poslat nan ten sysex z midioxu...

Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Příspěvek od Vey » 16 bře 2006 08:02

SysEx data by měli jít normálně do synthu naládovat ze sequenceru, ne? Natáhnout do SysEx editoru a poslat na výstup. U VSTi musí být povolen příjem System Exclusive.

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 16 bře 2006 09:03

pak ale nechapu v cem to delali, kdyz delali zvuk pro korg legacy, tak to meli rovnou ulozit v fxb.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 bře 2006 09:33

nebudu to zvuky z hw korgov? proste po sysexe vysypane do pc? aspon syx pre fm7, rhino, sytrus maju vacsinou tento povod, su to origos zvuky z dx7

Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Příspěvek od Vey » 16 bře 2006 09:47

Tuším, že SW Wavestation, umí sám o sobě otevírat SysEx, ale nechci kecat ... Určitě do SW Wavestation jdou naládovat stejný banky jako do HW mašiny, ale Legacy Cell v HW podobě sem neviděl :-)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 16 bře 2006 13:58

take jsem legacy cell jako HW nikdy nevidel, jinak bych si ho asi koupil :)))

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 17 bře 2006 07:14

http://www.patcharena.com/

Jsou tam zajimave soundsety ..... vanguard,V-station,Wavestation a j.

Hodne radosti pri pechovani fxb, sysEx a j.

:o)))))

Odpovědět