Jak ulozit ve Wavelabu track s efektama?(do wavu?)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Jak ulozit ve Wavelabu track s efektama?(do wavu?)

Příspěvek od pc.masters » 11 úno 2007 15:56

Jak ulozit ve Wavelabu track s efektama?(do wavu?) Vzdycky se mi to ulozi bez nanesenych efektu...

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 11 úno 2007 18:10

A nebo jak to udelat v Adobe Audition, mastruju skladbu, hodim na ni kompresory a srandicky atd no a ulozim ale je to ciste bez tech efdektui prosim rychle pomoc !!
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 11 úno 2007 19:00

pouzit render a ne save tusim

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 11 úno 2007 21:01

tak tak - "Render" tlačítko někde dole v Master Sekci.

P.

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 11 úno 2007 21:33

Jak dam ve wavelabu render hodi to error, v auditionu sem na to ale prisel...je trebva dat na mixeru output kam..
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 11 úno 2007 21:50

2pc: ale ten error ve WL není proto, že bys dělal něco špatně :-) ještě se koukni do Options, jaký ovladač máš nastavený pro zvukovku (ale netuším, jestli to může takovéhle chování Render butonku vyzvětlit...). Ještě by to mohlo být ve verzi WL.

P.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 úno 2007 12:11

to nem nic so zvukovkou... ak tohodi error (aky error???), najskor bude nahovno nejake vst na mastri...
apropos nastav si tam proces in place, vtedy ti prepise origos wav, uploadne ho do okna a na mastri ti da na vsetko bypass

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 12 úno 2007 16:23

Jak rika pavli - render a pak save. To je otazka jaky error.. uplne ten nejzakladnejsi error, co to hazi, je nedostatek mista na disku pro ulozeni tempu pri renderingu. Pak to muze byt tim plug inem. Co tam konkretne cpes?

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 12 úno 2007 16:41

Hosi rozjel sem se v audition, je to problem?Je horsi?Me sedi...pouyivam Waves diamond bundle 5 a v auditionu super...
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 úno 2007 17:11

preco by to bol problem... akurat tam nemas ten realtime rack tak jednoducho menitelny...
ja som s cooleditom zacinal a wavelab mi pripadal divny, ale dnes by som uz nemenil

Odpovědět