Jaky Compressory pro MAC
Jaky Compressory pro MAC
Prechazim na MAC tudz musm legalne nakoupit eq a compressory...
poradte prosim nejake alternativy... zatim mam vybrany Sonnox Dynamics (ten mam rad)... a jeste koukam po dalsich dvouch alternativach mohly by byt i free...
URS mam celkem rad a obcas pouzivam a dal se mi toho moc nevybavuje... Waves compressory nemusim, Sonalksis taky moc ne...
diky moc....
nejaky sidechain compressor by se taky hodil... pouzival jsem od kjaerhus GUP-1
jeste spcifikuji na co hlavne ty compresory budu pouzivat... kick, snare, basa... pak nejaka ta bici grupa, mastering atd... styl : rychlejsi elektronika 160 - 180BPM takze spis rychlejsi compressory..
poradte prosim nejake alternativy... zatim mam vybrany Sonnox Dynamics (ten mam rad)... a jeste koukam po dalsich dvouch alternativach mohly by byt i free...
URS mam celkem rad a obcas pouzivam a dal se mi toho moc nevybavuje... Waves compressory nemusim, Sonalksis taky moc ne...
diky moc....
nejaky sidechain compressor by se taky hodil... pouzival jsem od kjaerhus GUP-1
jeste spcifikuji na co hlavne ty compresory budu pouzivat... kick, snare, basa... pak nejaka ta bici grupa, mastering atd... styl : rychlejsi elektronika 160 - 180BPM takze spis rychlejsi compressory..
Waves Classic Bundle sa da kupit cez plugindiscounts.com za 1000,- dolarov. tie kompresory su tam rozne a urcite si vhodne vyberies nieco na kazdy material. V-Comp ma dokonca aj deesser
Naposledy upravil(a) Poshook dne 14 zář 2008 22:06, celkem upraveno 1 x.
ekeaze: vyzkousej hlavne vcomp - je supr
jinak co sonalksis? ja pouzivam sonalksis comp nejvic - nejlip se mi s nim dela...
edit: aha, uz vidim, sonalksis nemusis...

edit: aha, uz vidim, sonalksis nemusis...
Naposledy upravil(a) biscuit dne 14 zář 2008 22:50, celkem upraveno 1 x.
ten fab filter vypada hodne slusne ... a to i za susnej peniz... a mozna ma i externi sidechain...
u tech Waves mi cekem stve ze nektery ty compressory nemaj presny ladeni Attacku a Releasu.... ze se to da nastavit jen po krocich... to zrovna v rychlejsi muzice je docela potreba to presne naladit... ale dnes to poradne zkusim treba mi to bude opravdu vyhovovat...
diky vsem....
a jinak Poshook co pouzivas na macu za sidechain compressor?
u tech Waves mi cekem stve ze nektery ty compressory nemaj presny ladeni Attacku a Releasu.... ze se to da nastavit jen po krocich... to zrovna v rychlejsi muzice je docela potreba to presne naladit... ale dnes to poradne zkusim treba mi to bude opravdu vyhovovat...
diky vsem....
External side chain input is available and the detection signal can be filtered with steep 48 dB/octave low-pass and high-pass filters.a mozna ma i externi sidechain...
FabFilter Pro-C is capable of very fast attack times and both the attack and release times are highly program dependent.rychlejsi elektronika 160 - 180BPM takze spis rychlejsi compressory..
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1
Live 7 ma nativny, logic tiez a este mam Sonnoxekeaze píše:ten fab filter vypada hodne slusne ... a to i za susnej peniz... a mozna ma i externi sidechain...
diky vsem....

pozri aj na toto, je to vraj ultra rychle a ma to tiez sidechain
http://www.stillwellaudio.com/?page_id=68