Jaký jednodušší software pro audio soubory

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Scout

Jaký jednodušší software pro audio soubory

Příspěvek od Scout »

Zdravím, chtěl bych se zeptat jaký software by jste doporučili pro úpravu nahraných audio souborů. Chceme si s kapelou vytvořit demo nahrávky většinou pro naši potřebu aby jsme si mohli ty písničky naposlouchat třeba v autě a hledáme jednoduchej program pro konečnou úpravu. Někdy pro nedostatek času členové kapely nahrají podle základu (bicí kytara zpěv) svoje nástroje doma v Audacity a pošlou to kapelníkovi, kterej to dává dohromady.
Potřebovali by jsme aby ten soft. uměl pokud možno nějak rozumně, kopírovat a posouvat audio stopy vůči sobě a šlo by v něm upravovat dynamiku nástrojů.
Potřebovali bychom něco jednoduššího než je Cubase.
Díky moc za příp. tipy.

listonos

Re: Jaký jednodušší software pro audio soubory

Příspěvek od listonos »

Take fakt ze easy su Acoustica Mixcraft a Magix Music Maker

http://www.acoustica.com/mixcraft/
http://www.magix.com/us/music-maker/detail/

Scout

Příspěvek od Scout »

Dík za tip kouknu na to :-)

jakubt

Příspěvek od jakubt »

"nějak rozumně, kopírovat a posouvat audio stopy vůči sobě a šlo by v něm upravovat dynamiku nástrojů."

já myslím, že by mělo v pohodě stačit to Audacity, zvlášť, když už ho používáte a tedy asi trochu znáte. Více stop zvládá v pohodě, nějaké efekty má zabudované, pokud by nebyly použitelné, tak se tam myslím dají použít i vst efekty.

Scout

Příspěvek od Scout »

Ahoj, jde o to že když někdo nahrává v audacity třeba sólo uprostřed tak aby nemusel čekat pokaždé od začátku písničky(aby to sedělo když to pošle).
Prostě si to pustil pár taktů před místem kdy hraje a nahrál to. Potom to uložit do Wawu a poslal to kapelníkovi. To pořád není ještě problém ale zatím jsem nepřišel na to jak v audacity posouvat stopy vůči sobě ve stylu chytnu a posunu myší až mi to bude sedět.

listonos

Příspěvek od listonos »

na to co potrebujes by ti mozno bol MuLab, je to take fakt jednoduche na pouzitie a tusim mali aj nejaku free verziu

http://www.mutools.com/products.html

jakubt

Příspěvek od jakubt »

Scout píše:To pořád není ještě problém ale zatím jsem nepřišel na to jak v audacity posouvat stopy vůči sobě ve stylu chytnu a posunu myší až mi to bude sedět.
Klik na ikonu "časový posuv" (ikona je vodorovná oboustranná šipka) a můžu posouvat stopy dle libosti...

Scout

Příspěvek od Scout »

O tom jsem nevěděl díky za tip.

Odpovědět