jBridge

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

jBridge

Příspěvek od Ondra P. » 10 čer 2009 10:33

Myslim ze si to zaslouzi pozornost.... pak se daji pouzivat 32 bit pluginy v 64 bit DAW...

jBridge is an application designed for bridging VST plugins.

Using inter-process communication mechanisms, it aims to make it possible to run 32bit plugins in 64bit hosts, 64bit plugins in 32bit hosts, or even bridging 32bit plugins to 32bit hosts, allowing to overcome the memory limitations of a single 32bit process, in this last case.

http://jstuff.wordpress.com/jbridge/

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... highlight=


zatm je to snad beta verze , ale prej ta posledni uz je normal funkcni... az se dostonu k tomu instalovat 64 bit widle , atk dam vedet...

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: jBridge

Příspěvek od Vlad » 26 lis 2009 21:49

mam dotaz - chapu to dobre, ze pokud mam Win7 64bit a nainstalovany Cubase 5 64bit, tak mi VSTcka 32bit nebudou fungovat bez tohohle jBridge?
Asi nemuzu (s)proste hodit .dll knihovny toho pluginu (32bit) do VST slozky Cubase 5? Nebo pri instalaci 32bit VST muzu zvolit slozku Cubase 5 64bit?
:roll:

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: jBridge

Příspěvek od Ondra P. » 27 lis 2009 07:52

64 bit Cubase ma snad svuj vlastni bridge, tudiz to umi i bez Jbridge...

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: jBridge

Příspěvek od Vlad » 27 lis 2009 09:58

vcera jsem si procital forum na cubase.net a nativni cubase bridge moc dobre nefunguje a z odpovedi od steinberga je patrne, ze nejaky update neplanuji.
Ja si to teprve budu instalovat, takze me zajima, jak se chovaji 32bit VST v Cubase 5 64bit. A soude dle toho fora to vypada, ze jsou s tim problemy:

http://www.cubase.net/phpbb2/viewtopic. ... ht=jbridge

mimo jiné od steinberga:
We build the VST Bridge as a transitional aid, but not as a permanent solution to run plugins in an environment they where not programmed for.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: jBridge

Příspěvek od TOM-Thak » 26 úno 2011 11:50

Nevíte, jak aktivovat u jbridge "Dirty close"? Když to hází chybu "Dispatcher opcode 1 failed”, tak se prý má někde nastavit Disty Close, ale nemůžu to nikde najít.. díky!

Peter13
Příspěvky: 24
Registrován: 08 čer 2016 22:14

Re: jBridge

Příspěvek od Peter13 » 15 zář 2017 22:38

Zdravím, je možné napsat postup instalace jBridge do Cubase? Mám nějaké 32bit VST, rád bych je použil v 64 Cubase.
Díky

lavender
Příspěvky: 863
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: jBridge

Příspěvek od lavender » 16 zář 2017 06:47

https://www.google.sk/search?q=how+to+i ... HyB4yLg-AL

rychlejsie bude ked zozenies 64bit verzie...

Odpovědět