jednoduchej soft na poslech samplu
- MonkeyFighter
jednoduchej soft na poslech samplu
Potreboval bych nejakej soft kde si muzu poslechnout samply pred tim nez presunu drag&drop do zoeosu(krmim tim sampler),winamp a ostatni nejsou na tohle moc svizny...kdysi sem videl nejakej plugin primo do průzkumníka ze se pri pravim kliku v nabidce obevil i miniprehravac a rovnou prehraval to by mozna bylo taky pouzitelny.
- mario.severin
Nejlepší FREE variantou je dle mého dlouhodobého hledání Wave Browser:
Link: Wave Browser
Screen:

Pak není k zahození ani další FREE - WAV Browser:
Link: WAW Browser 3.0
Screen:

Z komerčních programů jsem žádný osobně nezkoušel...
P.S.: Mám pocit, že jeden z nich neuměl přehrát samply nad 44100 kHz a pak padal na hubu.
Link: Wave Browser
Screen:

Pak není k zahození ani další FREE - WAV Browser:
Link: WAW Browser 3.0
Screen:

Z komerčních programů jsem žádný osobně nezkoušel...
P.S.: Mám pocit, že jeden z nich neuměl přehrát samply nad 44100 kHz a pak padal na hubu.
- mario.severin
Objevil jsem další zajímavý free přírůstek mezi přehrávače samplů:
Sample Tagger
Nejdřív si načte celou složku kde jsou samply a pak je krásně svižně přehrává. Sice to má ještě pár vad a občas se to chová prapodivně, ale to se do finální verze snad ještě opraví (zatím je to beta 0.9.3).

Sample Tagger
Nejdřív si načte celou složku kde jsou samply a pak je krásně svižně přehrává. Sice to má ještě pár vad a občas se to chová prapodivně, ale to se do finální verze snad ještě opraví (zatím je to beta 0.9.3).

Naposledy upravil(a) mario.severin dne 17 črc 2009 06:59, celkem upraveno 2 x.
- MonkeyFighter
Re: jednoduchej soft na poslech samplu
Vybornej tool, to se mi moc hodi. Diky!
Re: jednoduchej soft na poslech samplu
Narazil jsem na problem. Pouzival jsem prvni z Wave Browseru (ten druhy ma obtiznejsi ovladani). Oba dva ale neumi prehravat 24bit. Ten treti Sample Tagger sice 24bit umi, ale pokazde je potreba importovat adresare se samply. Pouzivate nekdo neco jineho? Diky