Je to velmi priamociary a efektivny syntak pre leady a pady zalozene na supersaw.
DEMO:
http://www.adamszabo.com/jp/JP6K_demo.zip
WEB:
http://www.adamszabo.com/jp6k/
co ta prekvapuje.. synthmaker to neni len blby klikaci soft s napevno danymi modulmi.. kadzy jeden modul moze obsahovat customizovany C-ckovy alebo Assemblerovy kod cize je mozne bez problemov spravit vlastne modeli (osc, flter, ..) kvalitne vyladene ..demsky píše:to ze to robil v SynthMakeri ma prekvapuje
nj ale ked uz programujem syntak a hlavne v takom user-friendly prostredi ako je syntmaker a mam vyladeny paradny oscilator a filter tak nechapem preco nespravit copy+paste a nedad tam oscilatory 2 alebo 3 .. filtre 2 .. routorvatelne .. a LFO namiesto 1 aspon 2 ked uz nie 3 alebo 4 .. pride mi to taka polovicata robota, premarnena moznost spravit len s malym mnozstvom namahy (hlavna cast roboty bolo zrejme vyladit tie oscilatory a filtre) synth s ovela vacsimi moznostami ...TOM-Thak píše:Jenze JPcko, taky nebylo zase tak skvele modularni..
dendy píše:ja by som tam proste drbol 4 oscilatory, 4 LFO, 4 obalky .. rozne nestandardne priebehy do oscilatorov, modulacne moznosti vsetko na vsetko .. a pri tej kvalite osc a filtrov by to bol masaker synth ..
Vie to vela syntakov, ale z kazdeho to znie inakTOM-Thak píše: Ono co je supersaw.. nekolik saw prubehu odladenych od sebe.
To dneska umi kazdy vsti, ktery ma unison a dostatek polyfonie.
Mas tam PAN, takze upper a lower part (osc1 a osc2) mozes rozhodit do sterea.TOM-Thak píše: U toho JP mi vadi to, ze nejde moc do sterea, takze se to pak
musi resit treba chorusem.
LFO tam je 3x - pre filter, amp a pitchdendy píše: nj ale ked uz programujem syntak a hlavne v takom user-friendly prostredi ako je syntmaker a mam vyladeny paradny oscilator a filter tak nechapem preco nespravit copy+paste a nedad tam oscilatory 2 alebo 3 .. filtre 2 .. routorvatelne .. a LFO namiesto 1 aspon 2 ked uz nie 3 alebo 4 .. pride mi to taka polovicata robota, premarnena moznost spravit len s malym mnozstvom namahy (hlavna cast roboty bolo zrejme vyladit tie oscilatory a filtre) synth s ovela vacsimi moznostami