KONTAKT 4 problem!

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od carloff » 28 črc 2011 00:34

Objevil se mi najednou podivny problem- z niceho nic mi jde strasne pomalu loadovat Kontakt GUI ..tzn normalne se otevre rychle projekt i s Kontaktem, ale kdyz kliknu na plugin ktery ma zavreny GUI zacne hrabat po celem pocitaci a GUI se otevira 5-10 min.Pak uz problem nema.Pokud dam do session druhy Kontakt otevira se taky 5-10 min. Jinak ovsem chodi jak ma...tzn zadny jiny problem.Zkousel sjem reinstall a nic...
nechapu...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od supreff » 28 črc 2011 08:50

to vypadá na chybu přímo v projektu,když otevřeš novej projekt a naloaduješ kontakt co se děje?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od biscuit » 28 črc 2011 09:09

zkusil bych primo ni support :-( s timhle jsem se nesetkal a ani nechci, v momente pak vidim rude..

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od carloff » 28 črc 2011 10:41

Dela to uplne vsude.Ikdyz dam novej projekt..nemusi tam byt naloadovanej zadnej sampl.Proste to helda podle mne nejaky library nekde...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od Amorph » 28 črc 2011 10:46

mozna to souvisi s nejakym automatickym updatem databaze kontaktu, mrkni se do options, jestli tam neco nenajdes. To je asi jediny co me napada, jinak fakt zkusit NI support.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od carloff » 28 črc 2011 10:50

Zkousel jsem.Zkousel jsem i cisty reinstall s vymazanim registru, vsech slozek v comonn files a appz data atd..
nepomohlo
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od PELF » 28 črc 2011 11:12

čistě teoreticky, zkus si vzpomenout do které doby to jelo v pohodě... třeba jsi pak doinstaloval něco, co s kontaktem zdánlivě nemusí souviset a přesto ho to teď takhle "brzdí"
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od carloff » 28 črc 2011 11:23

No prave ze jsem neinstaloval nic....zena jen nainstalovala nejaky 602 doplnek pro datovou schranku...
jinak nic..
ale nerozumim tomu ze pomazu uplne vsechno ze systemu(uplne) vcetne cistych registru a proste to zacne delat to samy...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od vras » 28 črc 2011 12:33

ty casy jsou strasne moc. Mam posledni NI Kontakt @ Windows 7 x64 a jede to bez potizi, Kontakt nabehne radove v sekundach (standalone i VSTi)
Co se tyce CPU (muze to byt tim i nemusi), tak http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... s/bb896653
Idealne si to nastavit jako nahradu taskmanu, tim se daji docela slusne dohledat procesy, ktere zerou CPU

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od carloff » 28 črc 2011 12:39

CPU je furt na nejakych 8%.
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od vras » 28 črc 2011 12:44

Disk je tez v klidu? EDIT: Pokud disk hrci, tak Kontakt evidentne neco hleda a hleda. Tohle poda detailni prehled: http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... s/bb896645
Naposledy upravil(a) vras dne 28 črc 2011 12:49, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od carloff » 28 črc 2011 12:45

disk normal..ale zacne to hrabat uplne vsude...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od vras » 28 črc 2011 12:49

vid EDIT vyse

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od supreff » 28 črc 2011 13:29

zkus to spustit standalone kontakt,a vypnoout automaticke vyhledávání databází zvukových bank nebo něco takovýho,je možný totiž že si to sice přeinstaloval ale nechal si tam nastavení,presety a tak :| jinak to asi bude fakt na ni support :?

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: KONTAKT 4 problem!

Příspěvek od carloff » 28 črc 2011 13:39

No to jsme hledal ale kde to je?
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Odpovědět