Kontakt 5 - Inštalácia knižníc
Kontakt 5 - Inštalácia knižníc
Mám problém s inštaláciou knižníc v Kontakte...stále mi vyhadzuje File not found ...pozeral som nejaké videá na Youtube kde sa niečo prepisuje v text. editore atd ale moc tomu nechápem..Vedel by mi to niekto vysvetliť ako sa to dá spojazdniť ? :/ mám kopu NKI knižníc a už som z toho v koncoch :/ vopred dakujem
Re: Kontakt 5 - Inštalácia knižníc
Hm, to je dost obecny problem. Kdy presne vyskoci ta hlaska, behem pridavani knihovny nebo pri pokusu o nacteni konkretniho instrumentu? Mas plnou verzi Kontaktu nebo free player? Neni to treba tim, ze definice nastroju hledaji soubory se samply v jinem adresari?
Re: Kontakt 5 - Inštalácia knižníc
Tak ja nevim ty pises pri instalaci, pokud myslis instalaci knihovny pomoci .exe ci .dmg (mac) pak je chyny instalacni soubor. Pokud vsak myslis nacteni jiz nainstalovane knihovny tak pak po pridani knihovny (pokud se ti nechce nacist) zkus otevrit preference Kontaktu a v pristupovych cestach klikni na update ci pristupuvou cestu vyber v polozce "user". Melo by se to sice updatovat samo ale pokud mas tuhle hlasku tak to zkus. Dalsi moznosti je mrknout do power preferenci pocitace a vypnout setreni energie aby HD nesel do sleepmodu. To taky obcas muze zpusobit tento problem ale spis by jsem to videl na update pristupovych cest.