konvertovanie MP3 na MID
konvertovanie MP3 na MID
Zdravim, vsetkych chcem sa opytat ci nepozna niekto z Vas software, ktory dokaze vytvorit s MP3 tracku MID subor - skladbu. Lebo zatial ten free software, ktory som nasiel na nete tak vytvara iba par sekundove prerabky ale tie MID subory su katastrofalne. Jednoducho napisane potrebujem s jedneho tracku melodiu, proste MIDko mi v FLku otvori (score v FL). Tu melodiu v tom tracku hra lead - saw a hra solo len pod nim hra tlmena basa a nejaky jemny string + ptm nejaky FX. Za odpovede dakujem.
MIDI USB Controller: Behringer U-CONTROL UMX49 masterkeyboard. Monitor Speakers: M-Audio AV-30.
Re: konvertovanie MP3 na MID
silně pochybuju že něco takového lze udělat
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
to je naprostá kravina,leda že by to byl nějakej upravenej mp3 formát kterej by v sobě obsahoval informace o midi což neexistuje(teda alespon myslim že neexistuje)
Ale jasne ze taky soft existuje, dokonca dokaze vyrobit aj akordy, len si teraz nespomeniem na nazov toho, co som zrovna skusal ja. Kazdopadne sa pokus ( napr. pomocou eq ) odrezat vsetky tony, ktore by v tom rozpoznavani robili bordel. Samozrejme to neurobi dokonale, treba to potom este docistit, ale na ukradnutie lead-u to imo bude stacit bohate. Zadaj si do google "mp3 to midi", pripadne "audio to midi", pripadne to daj do youtube a vypadne na Teba niekolko takych exemplarov a ukazkovych videi. Najst ten pravy budes uz musiet sam ...
No tak samozřejmě jedna věc je samotný lead nebo jiný solo zvuk a druhá věc komplet song (vícehlasá melodie). I tak si myslím, že je efektivnější a jednodušší si to midi vyrobit standardním způsobem... ale rád se poučím, jestli opravdu něco takového funguje, tak bych si poslechl ukázku.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Ked pridem domov z prace, pozrem na to demo, co mam nainstalovane a najdem web kde bolo z toho niekolko ukazok. Kupodivu - slo to pouzit. Samozrejme cely song je cira utopia, ale na nosne party ( po znacnom rucnom docisteni ) to bolo uzitocne.
Co mu to radíte ?
Pokud nemá na to, aby si to jednoduše odposlechl a pak odehrál nebo odklikal myší, tak ať raději nic nedělá a jde dělat něco užitečnějšího.
Pokud nemá na to, aby si to jednoduše odposlechl a pak odehrál nebo odklikal myší, tak ať raději nic nedělá a jde dělat něco užitečnějšího.
vzdyt to umi i deti na zakladnich umeleckych skolach, ktery chodi na hudebni nauku
zapisovani melodii do not za pomoci softu mi prijde jako kravovina... ale kdyby tazatel trval na tom, ze chce utratit penize za soft namisto pouziti vlastnich usi, ktere jsou zadarmo, tak to umi Celemony Melodyne Editor, kterej neni ani moc drahej

http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,780,!PVS,780
Samozřejmě to neumí zázraky, ale třeba jednotlivé nástrojové party převádí celkem spolehlivě a pro určité případy to může být užitečná pomůcka. Samozřejmě převod smíchané skladby v plné aranži z audia do midi je nesmysl...
Samozřejmě to neumí zázraky, ale třeba jednotlivé nástrojové party převádí celkem spolehlivě a pro určité případy to může být užitečná pomůcka. Samozřejmě převod smíchané skladby v plné aranži z audia do midi je nesmysl...
ĎAKUJEM všetkym za reakcie, hlavne tebe Milan aj dusanmsk vdaka za pomoc
MIDI USB Controller: Behringer U-CONTROL UMX49 masterkeyboard. Monitor Speakers: M-Audio AV-30.
presne tak, plny melodyne... ale samo dost zavisi na aranzi tej skladby, cim menej nastrojov, tym lepsie
mně osobně přijde použití takového sw v pořádku. stejně jako chápu, že dj používá beatcounter nebo sluchátka. myslíš, že by výsledek (v tomto případě krádež) nějak ovlivnilo, kdyby ty noty vypotil ručně/ušně?jackies píše:Co mu to radíte ?
2ploper: sice ses zeptal jackiese, ale rad bych ti odpovedel sam
rozdil je i v tom, ze pokud pouzije usi, tak ho to nebude stat 8280,24 coz je cena Melodynu... navic clovek, ktery se chce zabyvat hudbou, by neco takoveho mel umet - pripada mi to jako by nekdo chtel fotit, ale byl linej vzit fotak do ruky

proc noviny tisknout strojem, kdyz to jde nacmarat husim brkem. proc drevo rezat na pile, kdyz to pujde odoubat rybickou. a zminku o financich na tomto foru nejde brat jinak nez jako autistickou recesi. ptal jsem se jackiese, ne tebe, tak mi odpust, ze dal se s tebou bavit nehodlam.
Já bych ti odpověděl stejně.ploper píše:ptal jsem se jackiese, ne tebe, tak mi odpust, ze dal se s tebou bavit nehodlam.
Dál to rozvádět nebudu. A tvé příklady už vůbec ne.