Nedalo mi to a nahodil som Korg Legacy Collection (hlavne som bol zvedavy na Wavestation). Wavestation ma nijako zvlast neoslnila, takze zostavam pri svojej starej dobrej FM7.
Co ma ale uplne uchvatilo, bola reinkarnacia MS20. Neuveritelne, ze tak naturalny a prirodzeny zvuk moze liezt z PC.
hm, cece, to bych nerek, oni se sice tyhle veci docela zlepsily, ale mel sem tady na stole MS10 a zkousel sem s tim ruzny veci oproti Legacy a ne e, to co mi pripadalo na MS10 dobry bylo to, ze ma vsechno zasumeny a ze filtr je fakt zajimave prebuzenej. Legacy tam neco ma, ale asi hlavne kvuli tomu sumu je to uplne nekde jinde. Ne ze by se teda s Legacy nedalo delat, ale popravde sem to odinstaloval...
Jo .. Ja som mal dlho doma MS20 .. A Legacy napodobenina ma od toho velmi daleko .. Ked ale MS20 nepoznas , tak MS20 v Legacy moze byt zaujimava .. Ale priame zrovnanie je dost tazkopadne ..
Poshook píše:presne o to ide, ze ja som v prispevku nepisal nic o porovnavani s originalom ani s ostatnymi VA. len som oznamil tunajsej verejnosti, co sa mi paci.
dakujem aspon za jedno pochopenie
mne sa tiez paci.. a to tak ze dost... polysix emulacia sa mi paci.. a velmi kvalitny je aj ten multiefekt MDX ci jak sa vola co sa nainstaluje s balikom legacy... nech si hardwarovi maagovia vravia co chcu, pokladam korg legacy za velmi vydarenu seriu pluginov a radim ich k tomu najlepsiemu co vo VSTi existuje...
Jo jo .. Teda polysix ma tiez daleko od originalu ale opat su zvuky z Legacy polysixu pouzitelne .. tiez si myslim ze Korg Legacy je jeden z vydarenejsich VSTi ..